Yogakurser i Stockholm

med yoga, avspänning och meditation

Covid-19 Info: Undervisning ONLINE och PÅ PLATS
Alla våra kurser hålls online via Zoom och samtidigt på plats hos oss. I nuläget kan 10 - 14 personer per kurs delta i våra lokaler. Ange vid bokning om du önskar vara med på plats, eller mejla oss. Läs mer om undervisningen under pandemin här.

Yogakurser – program och bokning

På denna sida hittar du tider och priser för våra kurser med yoga, avspänning och meditation i Stockholm.
Välj kurstyp nedan:

Alla våra kurser hålls online via Zoom och samtidigt på plats hos oss i våra lokaler på Västmannagatan 62, vid T-OdenplanKarta

Väntelista: Om kursen/kurserna du vill gå är fullbokade kan du skriva upp dig på väntelista. Fyll i namn, adress, telefon mm i formuläret nederst på denna sida och skriv i fältet "Väntelista" vilken/vilka kurser du vill stå på väntelista till. Vi kontaktar dig per telefon om det blir en plats ledig.

Info om priser och rabatter

Vid varje kurs finns två priser angivna: normalpris/rabattpris.

 • Rabattpriset efter snedstrecket gäller för arbetslösa, studerande på heltid och pensionärer. Giltigt intyg ska visas vid kursstart.
 • Är du under 20 år får du 50 % rabatt på normalpriset. Visa legitimation vid kursstart.
 • Går du flera kurser under samma kursperiod betalar du ordinarie pris på första kursen och får 20 % rabatt på övriga kurser.
  Gäller inte Drop-in lektioner, Håå-uppföljning, Tarmsköljning och Gravidyoga med partner.
  Vi har fyra kursperioder under året: Vår 1: jan - mars. Vår 2: mars - juni. Sommar: juni - aug. Höst: sept - dec.
 • Moms: Yogakurserna har 6% moms. Meditationskurserna har 25% moms.
 • Om du betalar genom Wellnet, Actiway eller Min Friskvård gäller alltid normalpriset (inga rabatter).
Så här anmäler du dig
 1. Välj kurs eller de kurser som du vill gå i anmälningsformuläret nederst på sidan.
 2. Fyll sedan i namn, adress, telefon, e-post mm och skicka in din anmälan.
 3. När vi registrerat din anmälan skickar vi en bekräftelse med e-post. Normalt skickas den inom ett par dagar. Betalningsinfo finns i bekräftelsen. Om du inte får bekräftelsen, kontakta oss.
  OBS! Om du har beställt bekräftelse per e-post och inte får den, titta först i din skräppost (junk mail/spam). Hittar du inte bekräftelsen så mejla oss på stockholm@yoga.se.
 4. Skulle kursen ha blivit full kontaktar vi dig.
Betalningsvillkor (och avbokningsvillkor)
 • Kursavgiften ska vara inbetald 14 dagar före kursstart på plusgiro 94 26 80-0, eller betalas direkt om du får plats senare än 14 dagar före kursstart.
 • OBS! Utebliven betalning gäller INTE som avbokning. Se avbokningsvillkor nedan.
 • Vid betalning ange referensnummer samt kurstyp, dag och tid. Referensnummer och övrig betalningsinfo finns i bekräftelsen. Om du inte fått bekräftelsen, kontakta oss.
  OBS! Vi mejlar inte kvitto automatiskt, men om du önskar skrivet kvitto för friskvårdsbidrag kan du få det vid kursstart, se nedan. 
 • Avbokningsvillkor: Eventuell avbokning ska göras med e-post eller per telefon.
  Du kan avboka kostnadsfritt senast 14 dagar före kursstart. Vid avbokning 4 - 13 dagar före kursstart betalar du 300 kr i administrationsavgift. Vid avbokning 1 - 3 dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning senare än 24 timmar före kursstart debiteras hela kursavgiften.
 • Om du är på väntelista och får en plats gäller betalningsvillkoren ovan när du har tackat ja till platsen.
 • Vi är anslutna till Wellnet, Actiway och Min Friskvård.
  - Om du vill betala genom Wellnet, pricka för detta under "Friskvårdsbidrag". OBS! Du måste boka kursen både hos oss och via Wellnets hemsida. 
  - Om du vill betala genom Actiway eller Min Friskvård, pricka för detta under "Friskvårdsbidrag".
 • Kvitto för friskvårdsbidrag: Om du önskar kvitto på din kursbetalning kan du få det vid kursstart, förutsatt att vi har fått in din betalning via plusgiro. Ange att du vill ha kvitto under "Friskvårdsbidrag" i anmälningsformuläret. 
 • Om vi ska skriva faktura till din arbetsplats, ange det under "Friskvårdsbidrag" i anmälningsformuläret. Faktureringsavgiften är 50 kr + moms. Kom ihåg att även skriva faktureringsadressen. Om du behöver underlag för friskvårdsbidrag räcker det oftast att du får ett kvitto vid kursstart. 
Annan praktisk information

För praktisk info om undervisningen via Zoom, se respektive kurs och i kallelsen du får via mejl när du har bokat dig! Om du vill vara med på plats, ange det i anmälningsblanketten, eller via mejl.

OBS! Ät inte en större måltid 3 – 4 timmar* före lektionen. Gäller alla kurser.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Detta gäller om du är med på plats:

 • Våra lokaler ligger på Västmannagatan 62, vid T-Odenplan (ca 5 minuter från T–Centralen). Karta
 • Yogamadrasser finns hos oss. Tag bara med dig en större handduk, eller ett lakan, att lägga över dem.
 • Tag med löst sittande kläder. Det går bra att byta om här.
 • Använd inte hårspray eller andra produkter med parfym, för allas trevnad.
 • Hos oss har du mobilsemester!  Stäng av mobilen helt, innan du kommer in på skolan – och håll den avstängd hela tiden medan du är hos oss.
 • Läs även vad som gäller när du kommer till oss under pandemin.

Julkurser 27 – 30 dec online & på plats

Yoga, avspänning och meditation
Intensiva kurser i Stockholm under 4 förmiddagar i mellandagarna.

Läs mer om julkurserna

Julkurser i Stockholm 27 – 30 dec

Intensiva kurser under 4 förmiddagar kl 9.30 – 12.45

Julkursen kan rekommenderas om du på kort tid vill komma igång med yoga, avspänning och meditation. Samtidigt lär du dig tillräckligt för att själv kunna fortsätta hemma. Ett skönt sätt att varva ned efter julrushen och få energi för det nya året!

Julkurserna innehåller yoga, andningsövningar, djupavspänningen Yoga Nidra, koncentrationstekniken Tratak och meditationerna Returning och Energins Källa.
Undervisningen är i huvudsak praktisk, men sista dagen har vi ett kortare teoripass, då vi bl a pratar om hur du fortsätter med yoga och meditation på egen hand.
Läs mer om innehållet på våra yogakurser.

Grundnivå
Alla är välkomna – det krävs inga förkunskaper!
Passar både för nybörjare och för dig som är van yogautövare.

Mellansteg
För dig som har gått minst två hela grundkurser hos oss.
På mellansteg fördjupar vi det du lärt dig på grundkurserna, och går vidare med mer avancerade yogaprogram, nya andningsövningar och längre meditationer. OBS! Om du har gjort yoga tidigare, men inte på Skandinavisk Yoga och Meditationsskola, ska du välja julkursen på grundkurs istället. Detta gäller oberoende av hur mycket yoga du har gjort tidigare.

Värt att veta
Det är viktigt att delta på alla lektioner. Julkurserna är ett noga komponerat och sammanhängande förlopp. Se till att planera så att du inte får förhinder.

Har du gått fler kurser hos oss under hösten?
Om du redan gått en kurs hos oss under höstens kursperiod (sept – dec) ger vi 20 % rabatt på julkursen.
(Gäller alla kurser på skolan i Stockholm utom Drop in-lektionerna, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner.)

OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom

Kursen kommer att äga rum på plats i våra lokaler och online via Zoom. Att följa kursen via Zoom är enkelt.

I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare. 

OBS! Ät inte en större måltid 3-4 timmar före lektionen*.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Ha även en ljusstake (tändstickor) till hands och en stol att ställa staken på, och eventuellt en stol att sitta på under meditationen. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. (Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.)

Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

Varmt välkommen!

JULKURSER 27 – 30 dec. Online & på plats
Grundnivå – inga förkunskaper krävs. Både nybörjare och fortsättare är välkomna.
Mellansteg – du ska ha gått minst två grundkurser hos oss.
Nivå Dag/Tid Datum Lekt Lärare Pris
Grundnivå  Mån – tors, kl 9.30 – ca 12.45  27 – 30 dec 4 Klara 1400/1120 kr
Mellansteg  Mån – tors, kl 9.30 – ca 12.45  27 – 30 dec 4 Mira 1400/1120 kr

Nyårskurs 4 – 7 jan online & på plats

Yoga, avspänning och meditation
Intensiv kurs i Stockholm under 4 förmiddagar efter nyår.

Läs mer om nyårskursen

Nyårskurs i Stockholm 4 – 7 jan

Intensiv kurs under 4 förmiddagar kl 9.30 – 12.45

Nyårskursen kan rekommenderas om du på kort tid vill komma igång med yoga, avspänning och meditation. Samtidigt lär du dig tillräckligt för att själv kunna fortsätta hemma. En frisk start på det nya året!

Nyårskursen innehåller yoga, andningsövningar, djupavspänningen Yoga Nidra, koncentrationstekniken Tratak och meditationerna Returning och Energins Källa.
Undervisningen är i huvudsak praktisk, men sista dagen har vi ett kortare teoripass, då vi bl a pratar om hur du fortsätter med yoga och meditation på egen hand.
Läs mer om innehållet på våra yogakurser.

Grundnivå
Alla är välkomna – det krävs inga förkunskaper!
Passar både för nybörjare och för dig som är van yogautövare.

Värt att veta
Det är viktigt att delta på alla lektioner. Nyårskursen är ett noga komponerat och sammanhängande förlopp. Se till att planera så att du inte får förhinder.

Vill du kombinera nyårskursen med en annan kurs, t ex en kurs en gång i veckan?
Är du intresserad av att gå flera kurser inom kursperioden vår 1 (jan – mars), så ger vi 20 % rabatt på andra och tredje kursen.
(Gäller alla kurser på skolan i Stockholm utom Drop in-lektionerna, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner.)

OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom

Kursen kommer att äga rum på plats i våra lokaler och online via Zoom. Att följa kursen via Zoom är enkelt.

I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare. 

OBS! Ät inte en större måltid 3-4 timmar före lektionen*.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Ha även en ljusstake (tändstickor) till hands och en stol att ställa staken på, och eventuellt en stol att sitta på under meditationen. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. (Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.)

Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

Varmt välkommen!

NYÅRSKURS 4 – 7 jan. Online & på plats
Grundnivå – inga förkunskaper krävs. Både nybörjare och fortsättare är välkomna.
Nivå Dag/Tid Datum Lekt Lärare Pris
Grundnivå  Tis – fre, kl 9.30 – ca 12.45 4 – 7 jan 4 Klara 1400/1120 kr

Grundkurser online & på plats

Yoga, avspänning och meditation
Inga förkunskaper krävs! Öppen både för nybörjare och för dig som gjort yoga tidigare, men inte gått kurs hos oss.

Läs mer om grundkurserna

Grundkurser – en gång i veckan

Grundkurserna innehåller yoga, andningsövningar, djupavspänningen Yoga Nidra, koncentrationstekniken Tratak, meditationen Returning och de första stegen av meditationen Energins Källa.
Varje lektion är 2 timmar och 15 minuter, varav ca 1 timme med yogaställningar.
Läs mer om innehållet på våra yogakurser.

Nivå
Alla är välkomna – inga förkunskaper krävs!
Kurserna passar både nybörjare och dig som har gjort yoga tidigare, men inte på Skandinavisk Yoga och Meditationsskola (dvs även om du gjort en hel del yoga, men inte hos oss, ska du ta en grundkurs).
Vi rekommenderar att man går två grundkurser innan man fortsätter till mellansteg.

Värt att veta
För att få störst utbyte av kursen är det viktigt att delta på alla lektioner. Det är även en stor fördel om du använder yogan och meditationerna hemma på egen hand.
Om du vid något enstaka tillfälle får förhinder, så rekommenderar vi att du tar igen lektionen på en av de andra grundkurserna inom samma kursperiod (i mån av plats). Du kan även ta igen på Drop in-lektionerna. Hör närmare med din lärare.

Vill du gå flera kurser?
Om du vill kombinera grundkursen med t ex en 2-dagarskurs, helgkurs eller meditationskurs, eller om du vill gå två kurser i veckan, så ger vi 20% rabatt på andra och tredje kursen under samma kursperiod.
(Gäller alla kurser på skolan i Stockholm utom Drop in-lektionerna, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner.)

OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom

Kursen kommer att äga rum på plats i våra lokaler och online via Zoom. Att följa kursen via Zoom är enkelt.

I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare. 

OBS! Ät inte en större måltid 3-4 timmar före lektionen*.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Ha även en ljusstake (tändstickor) till hands och en stol att ställa staken på, och eventuellt en stol att sitta på under meditationen. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. (Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.)

Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

Varmt välkommen!

GRUNDKURSER en gång i veckan HÖST (sept – nov / nov – dec 2021) online & på plats
Dag Tid Datum Lekt Lärare Pris
Mån* 19.15 – 21.35 8/11 – 13/12 6 Turiya 1150/920 kr
Tis** 19.15 – 21.30 16/11 – 14/12 5 Klara 990/790 kr
Tors 19.15 – 21.30 18/11 – 16/12 5 Klara 990/790 kr
*) Nyhet! Specialkurs: Yoga & Returning. Mer Returning än på övriga grundkurser! (men ingen Energins Källa). OBS! Läs mer om kursen.
**) På engelska. Alla som förstår engelska är välkomna!
GRUNDKURSER en gång i veckan VÅR 1 (jan – mars 2022) online & på plats
Dag Tid Datum Lekt Lärare Pris
Mån 16.30 – 18.45 10/1 – 7/3 9 Mira 1890/1520 kr
Mån* 19.15 – 21.35 10/1 – 21/2 7 Turiya 1520/1220 kr
Tis 9.45 – 12.00 18/1 – 8/3 8 Klara 1680/1350 kr
Tis** 19.15 – 21.30 18/1 – 8/3 8 Klara 1680/1350 kr
Tors 19.15 – 21.30 20/1 – 10/3 8 Klara 1680/1350 kr
*) Nyhet! Specialkurs: Yoga & Energins Källa. Hela Energins Källa ingår! (men ingen Returning). OBS! Läs mer om kursen innan du bokar.
**) På engelska. Alla som förstår engelska är välkomna!

Mellansteg online & på plats

Yoga, avspänning och meditation
1. Lätt mellansteg: För dig som har gått minst en grundkurs hos oss under det senaste halvåret.
2. Mellansteg: Efter minst två grundkurser på Skandinavisk Yoga och Meditationsskola.
Är du osäker vilken nivå du ska välja så kontakta oss.

Läs mer om mellansteg

Mellansteg – en gång i veckan

På mellansteg fördjupar vi det du lärt dig på grundkurserna, och går vidare med mer avancerade yogaprogram, nya andningsövningar och längre meditationer. Vi kommer bl a att jobba mer med de klassiska yogaställningarna och gå igenom hela meditationen Energins Källa.
Varje lektion är 2 timmar och 20 minuter.
Läs mer om innehållet på våra yogakurser.

Nivå
1. Lätt mellansteg: För att delta på lätt mellansteg ska du ha gått minst en grundkurs hos oss under det senaste halvåret. Om du missade flera lektioner på grundkursen, eller om den var krävande för dig, är det bättre att du tar en grundkurs till innan du går vidare till lätt mellansteg (eller mellansteg).
2. Mellansteg: För att delta på mellansteg 2 ska du ha gått minst två hela grundkurser på Skandinavisk Yoga och Meditationsskola (eller en lätt mellansteg). Om det är länge sedan du gick den senaste kursen så rekommenderar vi att du tar lätt mellansteg istället eller eventuellt en grundkurs.
Är du osäker vilken nivå du ska välja så kontakta oss.
OBS! Om du har gjort yoga tidigare, men inte på Skandinavisk Yoga och Meditationsskola, ska du välja en grundkurs istället. Detta gäller oberoende av hur mycket yoga du har gjort tidigare.  

Värt att veta
Även kurserna på mellanstegsnivå är uppbyggda som ett förlopp – en process som utvecklar sig under kursens gång. För att följa kursen är det därför viktigt att delta i alla lektioner. Det är även en stor fördel om du använder yogan och meditationerna hemma på egen hand.
Skulle du vid något enstaka tillfälle få förhinder är du välkommen att ta igen lektionen på en av de andra mellanstegskurserna inom samma kursperiod (i mån av plats). Det går även bra att ta igen på grundkurserna eller Drop in-lektionerna.

Vill du gå flera kurser?
Om du vill kombinera mellanstegskursen med t ex en meditationskurs eller gå två kurser i veckan så ger vi 20% rabatt på andra och tredje kursen under samma kursperiod.
(Gäller alla kurser på skolan i Stockholm utom Drop in-lektionerna, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner.)

Gemensam meditation
När du har gått minst en mellanstegskurs kan du delta på gemensam meditation på söndagskvällar. Fri entré!  

OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom

Kursen kommer att äga rum på plats i våra lokaler och online via Zoom. Att följa kursen via Zoom är enkelt.

I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare. 

OBS! Ät inte en större måltid 3-4 timmar före lektionen*.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Ha även en ljusstake (tändstickor) till hands och en stol att ställa staken på, och eventuellt en stol att sitta på under meditationen. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. (Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.)

Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

Varmt välkommen!

MELLANSTEG en gång i veckan HÖST (nov – dec 2021) online & på plats
Nivå/Dag Tid Datum Lekt Lärare Pris
2. Mån 16.30 – 18.50 1/11 – 13/12 7 Turiya 1340/1070 kr
2. Tis 16.30 – 18.45 16/11 – 14/12 5 Klara 990/790 kr
1. Tors 16.30 – 18.45 18/11 – 16/12 5 Klara 990/790 kr
MELLANSTEG en gång i veckan VÅR 1 (jan – mars 2022) online & på plats
Nivå/Dag Tid Datum Lekt Lärare Pris
2. Mån 16.30 – 18.50 10/1 – 21/2 7 Turiya 1520/1220 kr
2. Tis 16.30 – 18.45 18/1 – 8/3 8 Klara 1680/1350 kr
1. Tis 19.15 – 21.35 11/1 – 8/3 9 Mira 1890/1520 kr
2. Tors 9.40 – 12.00 13/1 – 10/3 9 Mira 1890/1520 kr
1. Tors 16.30 – 18.45 20/1 – 10/3 8 Klara 1680/1350 kr
2. Tors 19.15 – 21.35 13/1 – 10/3 9 Mira 1890/1520 kr

Fortsättning online & på plats

Yoga, avspänning och meditation
1. Lätt fortsättning: Efter minst två mellansteg (nivå 2) hos oss.
2. Fortsättning: Efter minst tre mellanstegskurser (nivå 2) eller en lätt fortsättning.
OBS! Hör med din lärare innan du anmäler dig till dessa kurser första gången.

Läs mer om fortsättning

Fortsättning – en gång i veckan

Deltagarna på fortsättningskurserna är vana vid vår undervisning och har lång tids erfarenhet av yoga och meditation. Många har även deltagit på en eller flera retreater på Internationella Håå Retreat Center i Småland. Detta ger en ro som möjliggör en mer djupgående och avancerad undervisning än på grund- och mellanstegskurserna. Det finns även spelrum för att i högre grad variera och anpassa kursen efter gruppens och lärarens önskemål.

Du lär dig att använda det att vara stilla och vila i längre tid i en yoga- eller meditationsställning för en djupare effekt. Även andra metoder för att koncentrera, förstärka och harmonisera verkningen av yogan introduceras på kursen. Meditationerna Returning och Energins Källa används regelbundet i sin helhet. Ofta gör vi även Inre Stillhet (Antar Mauna).

Varje lektion är 2 timmar och 25 minuter (tisdag) eller 2 timmar och 50 minuter (onsdag).

NIVÅ
1. Lätt fortsättning:
För att delta på lätt fortsättning ska du ha gått minst två mellanstegskurser (nivå 2) hos oss. Du bör också vara van att utöva yoga och meditation på egen hand. Om det är ett tag sedan du har gått på kurs hos oss och/eller du inte är van att göra yoga regelbundet på egen hand, så kan det vara bättre att ta en mellanstegskurs till, innan du går vidare till lätt fortsättning (eller fortsättning).
2. Fortsättning:
För att delta på fortsättning 2 ska du ha gått minst tre mellanstegskurser (nivå 2) eller en lätt fortsättning.
OBS! Hör med din lärare innan du anmäler dig till dessa kurser första gången.

Värt att veta
Eftersom fortsättningskurserna utvecklas snabbare än övriga kurser, är det viktigt att delta på alla lektioner. Om du ändå får förhinder en gång, ta igen på en av de andra mellansteg- eller fortsättningskurserna inom samma kursperiod (i mån av plats). Inställ dig även på att regelbundet använda en del av det du lär dig på egen hand – särskilt meditationerna.

Vill du gå flera kurser?
Om du vill kombinera fortsättningskursen med t ex en meditationskurs eller gå två kurser i veckan så ger vi 20% rabatt på andra och tredje kursen under samma kursperiod.
(Gäller alla kurser på skolan i Stockholm utom Drop in-lektionerna, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner.)

Gemensam meditation
För dig som går fortsättning kan vi varmt rekommendera att delta på gemensam meditation på söndagskvällar. Fri entré!

Håå-uppföljning
Om du har gått en 10- eller 14-dagarskurs på Håå Retreat Center kan du även delta på Håå-uppföljning där vi bl a gör hela meditationen Ajapa Japa.

OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom

Kursen kommer att äga rum på plats i våra lokaler och online via Zoom. Att följa kursen via Zoom är enkelt.

I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare. 

OBS! Ät inte en större måltid 3-4 timmar före lektionen*.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Ha även en ljusstake (tändstickor) till hands och en stol att ställa staken på, och eventuellt en stol att sitta på under meditationen. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. (Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.)

Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

Varmt välkommen!

FORTSÄTTNING en gång i veckan HÖST  (nov – dec 2021) online & på plats
Nivå/Dag  Tid Datum Lekt Lärare Pris
2. Ons  18.30 – 21.15 10/11 – 15/12 6 Turiya 1150/920 kr
FORTSÄTTNING en gång i veckan VÅR 1 (jan – mars 2022) online & på plats
Nivå/Dag  Tid Datum Lekt Lärare Pris
1. Mån 19.15 – 21.35 10/1 – 7/3 9 Mira 1890/1520 kr
2. Tis  16.30 – 18.50 11/1 – 8/3 9 Mira 1890/1520 kr
2. Ons  18.30 – 21.15 12/1 – 23/2 7 Turiya 1520/1220 kr

2-dagarskurser – online & på plats

Yoga, avspänning och meditation
Helgkurser i miniformat. Två förmiddagar, lördag – söndag, med yoga och meditation.

Läs mer om 2-dagarskurserna

2-dagarskurser med yoga, avspänning och meditation

Helgkurser i miniformat 
2-dagarskurserna innehåller yoga, andningsövningar, djupavspänningen Yoga Nidra, koncentrationstekniken Tratak – och de första stegen av meditationerna Returning och Energins Källa. (På lätt mellansteg gör vi hela meditationerna.)
Läs mer om innehållet på våra yogakurser.
Undervisningen är i huvudsak praktisk, men sista dagen har vi ett kortare teoripass/frågestund, då vi bl a pratar om hur du fortsätter med yoga och meditation på egen hand.

Grundnivå
Alla är välkomna – det krävs inga förkunskaper!
2-dagarskurserna kan rekommenderas både för nybörjare och för dig som är van yogautövare. Om du t ex redan går regelbundet på kurs en gång i veckan kan det intensiva förloppet på en 2-dagarskurs ge en ny dimension till yogan och meditationerna.

Mellansteg
För dig som gått minst två grundkurser hos oss.
På mellansteg fördjupar vi det du lärt dig t ex på grundkurserna en gång i veckan, och går vidare med mer avancerade yogaprogram, nya andningsövningar och längre meditationer. 
OBS! Om du har gjort yoga tidigare, men inte på Skandinavisk Yoga och Meditationsskola, ska du välja en kurs på grundnivå istället. Detta gäller oberoende av hur mycket yoga du har gjort tidigare.

Vill du kombinera 2-dagarskursen med en annan kurs, t ex en helgkurs eller en kurs en gång i veckan?
Är du intresserad av att gå flera kurser inom samma kursperiod, så ger vi 20 % rabatt på andra och tredje kursen.
(Gäller alla kurser på skolan i Stockholm utom Drop in-lektionerna, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner.)

OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom

Kursen kommer att äga rum på plats i våra lokaler och online via Zoom. Att följa kursen via Zoom är enkelt.

I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare. 

OBS! Ät inte en större måltid 3-4 timmar före lektionen*.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Ha även en ljusstake (tändstickor) till hands och en stol att ställa staken på, och eventuellt en stol att sitta på under meditationen. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. (Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.)

Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

Varmt välkommen!

2-DAGARSKURSER VÅR 1 2022 – online & på plats  
Grundnivå. Inga förkunskaper krävs. Både nybörjare och fortsättare är välkomna!
Datum Dag/tid Lekt Lärare Pris
29 – 30 jan Lör + sön kl 9.30 – ca 12.45 2 Klara 890/720 kr
26 – 27 feb* Lör + sön kl 9.30 – ca 12.45 2 Klara 890/720 kr
*) Nyhet! Specialkurs: Yoga, Meditation & Ögonövningar. Ny 2-dagarskurs där yogans ögonövningar ingår!

Yoga & Returning online & på plats

Yoga- och meditationskurs med fokus på meditationen Returning. 
Både nybörjare och fortsättare är välkomna. Inga förkunskaper krävs.
OBS! Vi rekommenderar att du använder meditationen du lär dig, ca ½ timma dagligen, under hela kursperioden.

Läs mer om kursen Yoga & Returning

Yoga & Returning

Yoga & Returning är ny kurs som kombinerar innehållet från våra yogakurser med en mer intensiv undervisning i meditationen Returning. Syftet är att du ska bli van vid att meditera regelbundet, så att du kan fortsätta på egen hand efter kursen.  

Innehåll
Yoga, andningsövningar, djupavspänningen Yoga Nidra och hela meditation Returning.
Läs mer om innehållet på våra yogakurser.*
*) På våra övriga yogakurser på grundnivå gör vi även de första delarna av meditationen Energins Källa. På kursen Yoga & Returning fokuserar vi enbart på meditationen Returning.

Meditationen Returning lärs in stegvis och systematiskt – och du använder själv meditationen varje dag mellan kurstillfällena. Läs mer om meditation och Returning.

Varje lektion är 2 timmar och 20 minuter, varav ca 1 timme med yogaställningar och 15-30 minuter med meditation.

Nivå
Alla är välkomna – inga förkunskaper krävs!
Kursen hålls på grundnivå och passar både nybörjare och dig som har gjort yoga tidigare. Kursen kan även rekommenderas för dig som har gått mellansteg eller fortsättning hos oss och som vill komma in i rutinen att meditera regelbundet. 

Värt att veta
För att få fullt utbyte av kursen är det viktigt att delta på alla lektioner – och att du själv använder meditationen varje dag mellan kurstillfällena. Se till att planera i förväg så att du inte får förhinder. När man är med på alla lektioner känns förloppet naturligt.

Vill du gå flera kurser?
Om du vill kombinera Yoga & Returning-kursen med en annan kurs, så betalar du fullt pris för första kursen och vi ger 20% rabatt på övriga kurser under samma kursperiod.
(Gäller alla kurser på skolan i Stockholm utom Drop in-lektionerna, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner.)

OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom

Kursen kommer att äga rum på plats i våra lokaler och online via Zoom. Att följa kursen via Zoom är enkelt.

I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare. 

OBS! Ät inte en större måltid 3-4 timmar före lektionen*.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Ha även en ljusstake (tändstickor) till hands och en stol att ställa staken på, och eventuellt en stol att sitta på under meditationen. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. (Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.)

Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

Varmt välkommen!

Nyhet! YOGA & RETURNING en gång i veckan HÖST 2021 – online & på plats
Grundnivå/mellansteg
– Inga förkunskaper krävs. Både nybörjare och fortsättare är välkomna.
Dag Tid Datum Lekt Lärare Pris
Mån 19.15 – 21.35 8/11 – 13/12 6 Turiya 1150/920 kr

Yoga & Energins Källa – online & på plats

Nyhet! Yoga- och meditationskurs med fokus på meditationen Energins Källa. 
Både nybörjare och fortsättare är välkomna. Inga förkunskaper krävs, men om du inte har gått hos oss förut kan vi rekommendera att delta i en gratis introduktion till meditation innan kursstart.
OBS! En förutsättning för att delta är att du är med på alla 6 lektionerna och använder det du lär dig, ca ½ timma dagligen, under hela kursperioden.

Läs mer om kursen Yoga & Energins Källa

Yoga & Energins Källa

Yoga & Energins Källa är en ny kurs som kombinerar innehållet från våra yogakurser med en mer intensiv undervisning i meditationen Energins Källa. Syftet är att du ska bli van vid att meditera regelbundet, så att du kan fortsätta på egen hand efter kursen.

Innehåll
Yoga, andningsövningar, djupavspänningen Yoga Nidra och hela meditation Energin Källa.
Läs mer om innehållet på våra yogakurser.*
*) På våra övriga yogakurser på grundnivå gör vi även de första delarna av meditationen Energins Källa. På kursen Yoga & Returning fokuserar vi enbart på meditationen Returning.

Meditationen Energins Källa in stegvis och systematiskt – och du använder själv meditationen varje dag mellan kurstillfällena. Läs mer om meditation och Energins Källa.

Varje lektion är 2 timmar och 20 minuter, varav ca 1 timme med yogaställningar och 20-35 minuter med meditation.

Nivå
Alla är välkomna – inga förkunskaper krävs!
Kursen hålls på grundnivå och passar både nybörjare och dig som har gjort yoga tidigare. Kursen kan även rekommenderas för dig som har gått mellansteg eller fortsättning hos oss och som vill komma in i rutinen att meditera regelbundet.

Värt att veta
För att få fullt utbyte av kursen är det viktigt att delta på alla lektioner – och att du själv använder meditationen varje dag mellan kurstillfällena. Se till att planera i förväg så att du inte får förhinder. När man är med på alla lektioner känns förloppet naturligt.

Vill du gå flera kurser?
Om du vill kombinera Yoga & Energins-kursen med en annan kurs, så betalar du fullt pris för första kursen och vi ger 20% rabatt på övriga kurser under samma kursperiod.
(Gäller alla kurser på skolan i Stockholm utom Drop in-lektionerna, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner.)

OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom

Kursen kommer att äga rum på plats i våra lokaler och online via Zoom. Att följa kursen via Zoom är enkelt.

I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare. 

OBS! Ät inte en större måltid 3-4 timmar före lektionen*.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Ha även en ljusstake (tändstickor) till hands och en stol att ställa staken på, och eventuellt en stol att sitta på under meditationen. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. (Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.)

Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

Varmt välkommen!

YOGA & ENERGINS KÄLLA en gång i veckan VÅR 1 2022 – online & på plats
Grundnivå/mellansteg. Inga förkunskaper krävs. Både nybörjare och fortsättare är välkomna.
Dag Tid Datum Lekt Lärare Pris
Mån 19.15 – 21.35 10/1 – 21/2 7 Turiya 1520/1220 kr

Yoga för äldre online & på plats

För dig som gått Yoga för äldre eller grundkurs hos oss tidigare.

Läs mer om yoga för äldre

Yoga för äldre

Lugnare sömn, bättre matsmältning, mer energi och förbättrad koncentration behövs i alla åldrar. Yoga, andningsövningar och djupavspänning kan hjälpa dig med detta.

På dessa kurser går vi lite långsammare fram än på de vanliga yogakurserna och programmen anpassas i högre grad till den enskildes och gruppens nivå.

Kurserna innehåller yogaställningar, andningsövningar, Yoga Nidra djupavspänning, koncentrationsövningen Tratak och meditation. Läs mer om innehållet på våra yogakurser.

OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom

Kursen kommer att äga rum på plats i våra lokaler och online via Zoom. Att följa kursen via Zoom är enkelt.

I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare. 

OBS! Ät inte en större måltid 3-4 timmar före lektionen*.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Ha även en ljusstake (tändstickor) till hands och en stol att ställa staken på, och eventuellt en stol att sitta på under meditationen. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. (Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.)

Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

Varmt välkommen!

YOGA FÖR ÄLDRE en gång i veckan VÅR 1 (jan – mars 2022) online & på plats
Dag Tid Datum Lekt Lärare Pris
Ons 10.00 – 12.15 12/1 – 9/3 9 Mira 1300 kr

Håå-uppföljning online & på plats

För dig som har gått minst en 10- eller 14-dagarskurs på Håå Retreat Center.

Läs mer om Håå-uppföljning

För dig som har gått minst en 10- och 14-dagarskurs på Internationella Håå Retreat Center. Vi gör bl a de klassiska yogaställningarna, andningsövningar, Yoga Nidra och meditationen Ajapa Japa.
Varje lektion är på 3 timmar och 30 minuter.

Du betalar per gång. Meddela i förväg att du kommer. Ring eller mejla gärna om du har frågor innan du deltar första gången.

OBS! Kom ihåg att ta med din mala.

OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom

Kursen kommer att äga rum på plats i våra lokaler och online via Zoom. Att följa kursen via Zoom är enkelt.

I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare. 

OBS! Ät inte en större måltid 3-4 timmar före lektionen*.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Ha även en ljusstake (tändstickor) till hands och en stol att ställa staken på, och eventuellt en stol att sitta på under meditationen. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. (Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.)

Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

Varmt välkommen!

HÅÅ-UPPFÖLJNING – Höst 2021 – online & på plats 
Dag/Datum Tid Lärare Pris per lektion
Fredag 12 nov 17.30 – ca 21.00 Mira/Turiya 240/190 kr*
*OBS! Anmäl i förväg att du kommer på e-post eller tel 08-32 12 18 helst innan kl 13.00 samma dag!

Tarmsköljning

På plats i våra lolaler på Västmannagatan 62. Ring gärna för frågor.

Läs mer om tarmsköljning innan du bokar!

En utrensning som skärper dina sinnen

Genom att dricka varmt saltvatten och göra fem lätta yogaövningar sköljer du ren och spänner av mage och tarm. Kombinerat med en dietperiod ger detta en effektiv utrensning i kroppen. Större känslighet och mer energi är resultatet.

OBS! Du behöver inte ha gått hos oss förut för att delta, men det är viktigt att du vet hur tarmsköljningen går till. Du ska även kunna följa dieten efteråt. Läs hela artikeln om tarmsköljning eller ring för närmare upplysningar innan du bokar första gången.

TARMSKÖLJNING
Mycket begränsat antal deltagare!
Dag/datum Tid Lekt Lärare Pris
Lördag 22 jan FULL 8.00 – ca 14.00 1 Mira 1500/1300 kr
Lördag 19 feb FULL 8.00 – ca 14.00 1 Mira 1500/1300 kr

Drop in-lektioner

Yoga, avspänning och meditation – via Zoom
Du betalar per gång.

OBS! INGA Drop in-lektioner planerade för tillfället pga rådande läge.
Vi återkommer så snart det är möjligt för oss att ha mer undervisning på plats igen!

Pris per lektion: 150 kr / 120 kr* / 75 kr**
Pris 5x rabattkort: 630 kr / 500 kr* / 315 kr**
*) för heltidsstuderande, arbetslösa och pensionärer. **) under 20 år.

DROP IN GRUNDNIVÅ 
Inga förkunskaper krävs – alla är välkomna.
Period  Dag/datum Tid Lärare
Vår Inga planerade tills vidare!  17.00 – ca 19.15 Mira/Turiya

  Anmälan - yogakurser i Stockholm

  1) Välj den kurs som du vill gå i rullgardinsmenyerna nedan.
  2) Ange om du vill vara med på plats eller online via Zoom.
  3) Fyll i namn, adress, telefon, e-post mm.
  4) Skicka in din anmälan.
  5) När vi har registrerat din anmälan skickar vi en bekräftelse med e-post.
  Instruktioner och länk för Zoom-lektionerna, samt betalningsinfo, finns i bekräftelsen.
  6) Skulle kursen ha blivit full innan vi får din anmälan kontaktar vi dig.

  Jag vill boka - välj kurs:

  Om du vill gå fler kurser - välj kurs nr 2 här:

  Vill du boka en gratis intro & provlektion - gå till anmälningformuläret för introduktioner

  ONLINE eller på plats:
  Ange här om du vill vara med online via Zoom eller på plats i våra lokaler.
  OBS! Antal platser i yogarummet begränsas efter gällande restriktioner.
  Jag vill vara med ONLINE VIA ZOOM.Jag vill vara med PÅ PLATS i yogarummet.

  PRIS/rabattpris:
  Vid varje kurs finns två priser angivna: 1) Normalpris. 2) Efter snedstrecket: Rabattpris för heltidsstuderande, arbetslösa och pensionärer (giltigt intyg ska visas vid kursstart). Är du under 20 år vid kursstart betalar du halva normalpriset! (Leg ska visas vid kursstart.) Om du betalar genom Wellnet, Actiway eller ePassi Min Friskvård gäller alltid normalpriset (inga rabatter).

  Ev. rabatt vid bokning av flera kurser:
  20 % rabatt, eftersom jag deltar på mer än en kurs inom SAMMA kursperiod. Vi har fyra kursperioder under året: 1) HÖST: sept - dec, 2) VÅR 1: jan - mars, 3) VÅR 2: mars - maj, 4) SOMMAR: juni - aug. Du betalar normalpris för första kursen och får 20 % rabatt på efterföljande kurser räknat efter datum för kursstart. Rabatten gäller inte Drop in-lektioner, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner, eller om du betalar genom Wellnet, Actiway eller ePassi Min Friskvård.
  Ange nedan vilken annan kurs som du redan är bokad till (kurstyp, nivå, dag/tid, startdatum):

  Ev. väntelista till fullbokade kurser:
  Jag vill stå på väntelista till följande fullbokade kurser. Vi ringer om det blir en ledig plats.
  (Skriv kurstyp, nivå, dag/tid, startdatum, lärare. Det går bra att skriva flera alternativ.)

   

  Fyll i dina kontaktuppgifter nedan (* = måste fyllas i!)

  *Förnamn:
  *Efternamn:

  *Adress:
  c/o:

  *Postnummer:
  *Ort:

  *Tel hem: (Har du endast mobil, skriv den här)

  Mobil:
  Ev. jobb tel/mobil:

  *E-post:

  *E-post: OBS! Bekräfta genom att skriva din e-postadress igen.

  *Nyhetsbrev: OBS! Välj i rullgardinen nedan om du vill ha nyhetsbrev med e-post eller inte.
  Vi rekommenderar att du får vårt nyhetsbrev om du går kurs hos oss. Nyhetsbrevet kommer ut 5-6 gånger om året (högst 1 gång i månaden) t ex med info om nya kurser och aktiviteter, och andra uppdateringar av kursprogrammet. Nyhetsbrevet skickas med MailChimp till den e-postadress du har angivit ovan. Du kan när som helst avbeställa prenumerationen via länken nederst i nyhetsbreven, eller genom att kontakta oss.
  Om du tidigare avbeställt vårt nyhetsbrev och gärna vill ha det igen, klicka här.

  Friskvårdsbidrag:
  Om du har möjlighet att få din kursavgift betald av din arbetsplats och t ex behöver kvitto vid kursstart, så kan du ange det nedan.
  Jag betalar själv via Plusgiro och behöver inte skrivet kvitto.Jag betalar själv via Plusgiro och ÖNSKAR KVITTO FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG VID KURSSTART.Jag betalar genom WELLNET. (Kom ihåg att även boka kursen på Wellnets hemsida.)Jag betalar kursen med ACTIWAY.Jag betalar kursen med ePassi MIN FRISKVÅRD.Jag önskar faktura till min arbetsplats. (Faktureringsavgift: 50 kr + moms.) OBS! Ange företagsnamn och faktureringsadress nedan.

  Ev. andra upplysningar angående din bokning:

  Kursprogram med post:
  Vi sänder ut ett tryckt kursprogram 2-3 gånger per år. Där får du en komplett och lättöverskådlig översikt över alla aktuella kurser.
  Ja tack, jag vill gärna ha kursprogram hemskickat per post 2-3 gånger per år.Nej tack, jag vill inte ha kursprogram hemskickat. Du kan när som helst avbeställa nästa kursprogram eller ändra adress genom att kontakta oss per mejl eller telefon.  Betalningsvillkor vid anmälan:
  • Kursavgiften ska vara inbetald på plusgiro 94 26 80-0 senast 14 dagar före kursstart.
  • Får du plats mindre än 14 dagar före kursstart betalas kursavgiften direkt.
  • Betalningsinfo och referensnummer finns i kallelsen. Om du inte har fått kallelsen inom ett par dagar, v.g. mejla oss.
  • OBS! Utebliven betalning gäller inte som avbokning!.
  • Behöver du avboka gör det vänligen via e-post eller telefon . Du kan avboka kostnadsfritt senast 14 dagar före kursstart. Vid avbokning 4 - 13 dagar före kursstart betalar du 300 kr i administrationsavgift. Vid avbokning 1 - 3 dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning senare än 24 timmar före kursstart debiteras hela kursavgiften.
  • Om du är på väntelista och får en plats gäller betalningsvillkoren ovan när du har tackat ja till platsen.

  Avtal:
  Jag är införstådd med att det är en förutsättning för att delta i alla kurser vid Skandinavisk Yoga och Meditationsskola, att jag förpliktigar mig att inte i någon form vidarebefordra information om eller undervisa i yoga och meditation på grundval av det som genomgås på kursen. För att uppnå kompetens till att uttala mig om dessa yoga- och meditationstekniker, eller för att undervisa andra i dem, krävs en fullständig yogalärarutbildning vid skolan.

  Hantering av personuppgifter:
  Vi sparar de uppgifter du har lämnat för att kunna registrera och bekräfta din bokning, och för att kunna kontakta dig ifall en lektion blir inställd eller liknande. Vi sparar även din bokningshistorik efter avslutad kurs så vi kan hjälpa dig att hitta rätt nivå vid framtida bokningar. Efter avslutad kurs kan vi ev. genom Reco mejla dig en förfrågan om att lämna ett omdöme. Du kan när som helst ändra eller ta bort dina uppgifter registrerade hos oss, avbeställa nyhetsbrev eller utskick av kursprogram. Kontakta oss i så fall via mejl, telefon eller meddela oss i receptionen.

  * Jag har läst och godkänner ovanstående betalningsvillkor, avtal och hantering av mina personuppgifter.