Förlaget Bindu

Förlaget Bindu drivs av Stiftelsen Skandinavisk Yoga och Meditationsskola. Vi ger huvudsakligen ut material om och med yoga, djupavspänning, andningsövningar och meditation från den tantriska traditionen.

De första publikationerna var LP-skivor och kassettband, med meditations- och avspänningsmetoder på danska, under 1970- och 1980-talet.

Vi har, på flera språk, gett ut Swami Janakanandas populära Upplev Yoga Nidra djupavspännings-CD och den klassiska yogaboken Yoga, Tantra och Meditation i min vardag, e-boken En djupare yoga och Yoga Nidra - och tidskriften Bindu och webbartiklar, om yoga och meditation. Vi har dessutom gett ut Wonderstand, aforismer och dikter på engelska, av Sohan Qadri.

Alla våra senaste publikationer kan köpas i vår webbutik. Även i Skandinavisk Yoga och Meditationsskolas butik i Stockholm på Västmannagatan 62 och på Håå Retreat Center i Småland i samband med deltagandet på en retreat.

Flera av våra titlar kan köpas hos landets bokhandlare och andra återförsäljare och internetbutiker.

Återförsäljare och bokhandlare kan beställa några av våra titlar med relevanta rabatter hos Förlagssystem / Grossisten och Axiell Media.

Titlar på svenska

Titlar på andra språk