Meditationskurser i Stockholm

med meditation och djupavspänning 

AKTUELLT: Meditationskurs RETURNING, start 19 jan  •  GRATIS INTRO 2 feb  •  INRE STILLHET meditationskurs, start 16 feb

Covid-19 Info: Undervisning ONLINE och PÅ PLATS
Alla våra kurser hålls online via Zoom och samtidigt på plats hos oss, med kraftigt reducerat antal deltagare. I nuläget tar vi in max 9 - 12 personer per kurs i våra lokaler. Ange vid bokning om du önskar vara med på plats, eller mejla oss. OBS! Läs mer om undervisningen under pandemin.

Meditationskurser – program och bokning 

Här hittar du tider och priser för våra kurser med fokus på meditation och djupavspänning. 
Välj kurstyp nedan: 

Alla våra kurser hålls online via Zoom och samtidigt på plats hos oss i våra lokaler på Västmannagatan 62, vid T-OdenplanKarta

Väntelista: Om kursen/kurserna du vill gå är fullbokade kan du skriva upp dig på väntelista. Fyll i namn, adress, telefon mm i formuläret nederst på denna sida och skriv i fältet "Väntelista" vilken/vilka kurser du vill stå på väntelista till. Vi kontaktar dig per telefon om det blir en plats ledig.

Info om priser och rabatter

Vid varje kurs finns två priser angivna: normalpris/rabattpris.

 • Rabattpriset efter snedstrecket gäller för arbetslösa, studerande på heltid och pensionärer. Giltigt intyg ska visas vid kursstart.
 • Är du under 20 år får du 50 % rabatt på normalpriset. Visa legitimation vid kursstart.
 • Går du flera kurser under samma kursperiod betalar du ordinarie pris på första kursen och får 20 % rabatt på övriga kurser.
  Gäller inte Drop-in lektioner, Håå-uppföljning, Tarmsköljning och Gravidyoga med partner.
  Vi har fyra kursperioder under året: Vår 1: jan - mars. Vår 2: mars - juni. Sommar: juni - aug. Höst: sept - dec.
 • Moms: Yogakurserna har 6% moms. Meditationskurserna har 25% moms.
 • Om du betalar genom Wellnet, Actiway eller Min Friskvård gäller alltid normalpriset (inga rabatter).
Så här anmäler du dig
 1. Välj kurs eller de kurser som du vill gå i anmälningsformuläret nederst på sidan.
 2. Fyll sedan i namn, adress, telefon, e-post mm och skicka in din anmälan.
 3. När vi registrerat din anmälan skickar vi en bekräftelse med e-post. Normalt skickas den inom ett par dagar. Betalningsinfo finns i bekräftelsen. Om du inte får bekräftelsen, kontakta oss.
  OBS! Om du har beställt bekräftelse per e-post och inte får den, titta först i din skräppost (junk mail/spam). Hittar du inte bekräftelsen så mejla oss på stockholm@yoga.se.
 4. Skulle kursen ha blivit full kontaktar vi dig.
Betalningsvillkor (och avbokningsvillkor)
 • Kursavgiften ska vara inbetald 14 dagar före kursstart på plusgiro 94 26 80-0, eller betalas direkt om du får plats senare än 14 dagar före kursstart.
 • OBS! Utebliven betalning gäller INTE som avbokning. Se avbokningsvillkor nedan.
 • Vid betalning ange referensnummer samt kurstyp, dag och tid. Referensnummer och övrig betalningsinfo finns i bekräftelsen. Om du inte fått bekräftelsen, kontakta oss.
  OBS! Vi mejlar inte kvitto automatiskt, men om du önskar skrivet kvitto för friskvårdsbidrag kan du få det vid kursstart, se nedan. 
 • Avbokningsvillkor: Eventuell avbokning ska göras med e-post eller per telefon.
  Du kan avboka kostnadsfritt senast 14 dagar före kursstart. Vid avbokning 4 - 13 dagar före kursstart betalar du 300 kr i administrationsavgift. Vid avbokning 1 - 3 dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning senare än 24 timmar före kursstart debiteras hela kursavgiften.
 • Om du är på väntelista och får en plats gäller betalningsvillkoren ovan när du har tackat ja till platsen.
 • Vi är anslutna till Wellnet, Actiway och Min Friskvård.
  - Om du vill betala genom Wellnet, pricka för detta under "Friskvårdsbidrag". OBS! Du måste boka kursen både hos oss och via Wellnets hemsida. 
  - Om du vill betala genom Actiway eller Min Friskvård, pricka för detta under "Friskvårdsbidrag".
 • Kvitto för friskvårdsbidrag: Om du önskar kvitto på din kursbetalning kan du få det vid kursstart, förutsatt att vi har fått in din betalning via plusgiro. Ange att du vill ha kvitto under "Friskvårdsbidrag" i anmälningsformuläret. 
 • Om vi ska skriva faktura till din arbetsplats, ange det under "Friskvårdsbidrag" i anmälningsformuläret. Faktureringsavgiften är 50 kr + moms. Kom ihåg att även skriva faktureringsadressen. Om du behöver underlag för friskvårdsbidrag räcker det oftast att du får ett kvitto vid kursstart. 
Annan praktisk information

För praktisk info om undervisningen via Zoom, se respektive kurs och i kallelsen du får via mejl när du har bokat dig! Om du vill vara med på plats, ange det i anmälningsblanketten, eller via mejl.

OBS! Ät inte en större måltid 3 – 4 timmar* före lektionen. Gäller alla kurser.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Detta gäller om du är med på plats:

 • Våra lokaler ligger på Västmannagatan 62, vid T-Odenplan (ca 5 minuter från T–Centralen). Karta
 • Yogamadrasser finns hos oss. Tag bara med dig en större handduk, eller ett lakan, att lägga över dem.
 • Tag med löst sittande kläder. Det går bra att byta om här.
 • Använd inte hårspray eller andra produkter med parfym, för allas trevnad.
 • Hos oss har du mobilsemester!  Stäng av mobilen helt, innan du kommer in på skolan – och håll den avstängd hela tiden medan du är hos oss.
 • Läs även vad som gäller när du kommer till oss under pandemin.

Returning 19 jan – 23 feb, online & på plats

Meditationskurs en gång i veckan, under 6 veckor
Både nybörjare och fortsättare är välkomna. Inga förkunskaper krävs.
OBS! Vi rekommenderar att du använder meditationen du lär dig, ca ½ timma dagligen, under hela kursperioden.

Läs mer om Returning-kursen

Lär dig att meditera!

På Returning-kursen fokuserar vi på meditation och djupavspänning – ingen fysisk yoga. Kursen innehåller hela meditationen Returning och djupavspänningen Yoga Nidra.

Vi går stegvist och systematiskt fram i inlärningen – och du använder själv meditationen varje dag mellan kurstillfällena. Läs mer om meditationen Returning

Kursen är 6 lektioner, en gång i veckan. Varje lektion är cirka 1½ timma.

Undervisningen är i huvudsak praktisk, men sista lektionen har vi ett kortare teoripass, då vi bl a pratar om hur du fortsätter med meditationen på egen hand.

Nivå: Det krävs inga förkunskaper, både nybörjare och fortsättare är välkomna! (Har du inte har gått kurs hos oss förut kan vi rekommendera att delta i en gratis introduktion till meditation innan kursstart.)

OBS! Det är en stor fördel att kunna vara med alla lektioner och vi rekommenderar att använda det du lär dig, ca ½ timma dagligen, under hela kursperioden. 
Returning-kurserna har ett noga komponerat och sammanhängande förlopp – så se till att planera i förväg så du inte får förhinder. När man är med på alla lektioner känns förloppet naturligt.

Vill du kombinera Returning-kursen med en annars kurs, t ex en yogakurs en gång i veckan?

Om du går flera kurser inom samma kursperiod, så ger vi 20 % rabatt på andra och tredje kursen.

(Gäller alla kurser på skolan i Stockholm utom Drop in-lektionerna, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner).

OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom (på Returning-kursen)

Kursen kommer att äga rum via internet och programmet Zoom. Att följa kursen från Zoom är enkelt.

I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra avspänningen på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och även en stol med rak rygg att sitta på under meditationen (man kan även sitta mot väggen med raka ben fram för sig – eller i meditationsställning om du är van). Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna kommer eventuellt synas i små rutor i en rad längst upp på skärmen. Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.

Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

Varmt välkommen!

 RETURNING meditationskurs en gång i veckan VÅR 1 2022 – ONLINE & på plats
Dag Tid DatumLektPris
Onsdag16.30 – ca 18.0019/1 – 23/261300/1040 kr

Gratis intro MEDITATION online & på plats

Provlektion till meditation och djupavspänning 
OBS! Boka gärna innan kl 13.00 samma dag om du vill vara med!
Ät inte en större måltid 3 – 4 timmar före lektionen. Läs även info nedan.

Viktig info om gratis intro MEDITATION online & på plats

Vill du veta mer om vår meditationsundervisning är du välkommen till en av våra öppna introduktioner online. Vi berättar kort om meditation och avspänning, svarar på frågor och du får pröva ett lätt program med de första delarna av meditationerna Energins Källa, Returning, Inre Stillhet (Antar Mauna) och djupavspänningen Yoga Nidra.

Boka senast kl 13.00 samma dag om du vill vara med! 
Vi mejlar tillbaka en kallelse med instruktioner och länk till zoomlektionen. 
OBS! Ät inte en större måltid 3 – 4 timmar före lektionen.

Kommer du hit till oss gäller följande:

 • OBS! Använd munskydd i entré, omklädningsrum, reception, trappa och korridor. Du kan ta av det när du är på din plats i yogarummet.
 • Kom ihåg att hålla avstånd – även när du använder munskydd.
 • Tvätta händerna noga och ofta, speciellt innan undervisningen.
 • Stanna hemma om du på något sätt känner dig sjuk, är förkyld eller hostar. Du kan ev vara med via zoom istället. (Se Folkhälsomyndighetens rekommendationer om hur länge du bör stanna hemma.) 
 • Skulle du ändå råka hosta eller nysa under lektionen, använd armvecket.
 • Ta med ett rent lakan eller en större handduk att lägga ovanpå våra yogamadrasser.

Praktisk info om ONLINE-undervisningen via Zoom:

Introduktionen kommer att äga rum via internet och programmet Zoom.
Att följa introduktionen via Zoom är enkelt.

I kallelsen till introduktionen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken.

När du klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därifrån släpper läraren in dig till lektionen. För att ställa in högtalare/ljud går du till nedre vänstra hörnet av Zoom-fönstret. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att ligga på och en filt att ha över dig under djupavspänningen. Dessutom behöver du en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Ha gärna även en upprest stol att sitta på för den sista av meditationerna. Om du kan mörklägga/dra för gardiner är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.

Du kan använda en dator, surfplatta eller smartphone. Det är viktigt att ha en stabil uppkoppling. Om möjligt använd dator eller surfplatta så att du får en större skärm och kan ha mobilen avstängd.

Varmt välkommen!

Gratis intro & provlektion MEDITATION - online & på plats
Introduktion till meditationerna Energins Källa, Returning, Inre Stillhet (Antar Mauna) och till djupavspänningen Yoga Nidra.
Dag/DatumTidLärare
Onsdag 2 feb19.20 - ca 21.00Mira

Inre Stillhet (Antar Mauna) 16 feb – 6 april online & på plats

Meditationskurs med Mira
En gång i veckan under 8 veckor. Både nybörjare och fortsättare är välkomna. Inga förkunskaper krävs, men om du inte har gått hos oss förut rekommenderar vi dig att delta på en introduktion till meditation innan kursstart.
OBS! En förutsättning för att delta är att du är med på alla 8 lektioner och använder det du lär dig, ca ½ timma dagligen, under hela kursperioden.

Läs mer om Inre Stillhet-kursen

På denna kurs lär du dig alla sju steg i den tantriska meditationen Inre Stillhet (Antar Mauna). 
Läs mer om Inre Stillhet.

Kursen innehåller även djupavspänningen Yoga Nidra samt föredrag och samtal. Föredragen belyser olika ämnen som är viktiga för att ge dig fullt utbyte av den praktiska delen av undervisningen. Varje lektion börjar med föredraget som tar ca en timma – och avslutas med Yoga Nidra och själva meditationen Inre Stillhet.

Du lär dig en ny del av Inre Stillhet vid varje kurstillfälle, och använder meditationen på egen hand hemma dagligen.

Lektionerna är ca 1½ till 2½ timmar per gång. 

Gemensam meditation på söndagar Fri entré! 
När du gått hela Inre Stillhet-kursen kan du vara med på våra gemensamma meditationer som vi har på söndagskvällar under en stor del av året. Oftast guidar vi hela meditationen Inre Stillhet och ibland meditationen Returning. Läs mer om gemensam meditation.  

OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom

Kursen kommer att äga rum på plats i våra lokaler och online via Zoom. Att följa kursen via Zoom är enkelt.

I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare. 

OBS! Ät inte en större måltid 3-4 timmar före lektionen*.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Ha även en ljusstake (tändstickor) till hands och en stol att ställa staken på, och eventuellt en stol att sitta på under meditationen. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. (Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.)

Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

Varmt välkommen!

INRE STILLHET meditationskurs en gång i veckan – online & på plats
DagTidDatumLektLärarePris
Onsdag19.20 – 21.3016 feb – 6 april8Mira1760/1420 kr

Yoga & Energins Källa – online & på plats

Nyhet! Yoga- och meditationskurs med fokus på meditationen Energins Källa. 
Både nybörjare och fortsättare är välkomna. Inga förkunskaper krävs, men om du inte har gått hos oss förut kan vi rekommendera att delta i en gratis introduktion till meditation innan kursstart.
OBS! En förutsättning för att delta är att du är med på alla 7 lektionerna och använder det du lär dig, ca ½ timma dagligen, under hela kursperioden.

Läs mer om kursen Yoga & Energins Källa

Yoga & Energins Källa

Yoga & Energins Källa är en ny kurs som kombinerar innehållet från våra yogakurser med en mer intensiv undervisning i meditationen Energins Källa. Syftet är att du ska bli van vid att meditera regelbundet, så att du kan fortsätta på egen hand efter kursen.

Innehåll
Yoga, andningsövningar, djupavspänningen Yoga Nidra och hela meditation Energin Källa.
Läs mer om innehållet på våra yogakurser.*
*) På våra övriga yogakurser på grundnivå gör vi även de första delarna av meditationen Energins Källa. På kursen Yoga & Returning fokuserar vi enbart på meditationen Returning.

Meditationen Energins Källa in stegvis och systematiskt – och du använder själv meditationen varje dag mellan kurstillfällena. Läs mer om meditation och Energins Källa.

Varje lektion är 2 timmar och 20 minuter, varav ca 1 timme med yogaställningar och 20-35 minuter med meditation.

Nivå
Alla är välkomna – inga förkunskaper krävs!
Kursen hålls på grundnivå och passar både nybörjare och dig som har gjort yoga tidigare. Kursen kan även rekommenderas för dig som har gått mellansteg eller fortsättning hos oss och som vill komma in i rutinen att meditera regelbundet.

Värt att veta
För att få fullt utbyte av kursen är det viktigt att delta på alla lektioner – och att du själv använder meditationen varje dag mellan kurstillfällena. Se till att planera i förväg så att du inte får förhinder. När man är med på alla lektioner känns förloppet naturligt.

Vill du gå flera kurser?
Om du vill kombinera Yoga & Energins-kursen med en annan kurs, så betalar du fullt pris för första kursen och vi ger 20% rabatt på övriga kurser under samma kursperiod.
(Gäller alla kurser på skolan i Stockholm utom Drop in-lektionerna, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner.)

OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom

Kursen kommer att äga rum på plats i våra lokaler och online via Zoom. Att följa kursen via Zoom är enkelt.

I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare. 

OBS! Ät inte en större måltid 3-4 timmar före lektionen*.
*) För kurser på förmiddagen: Ät en tidig och lätt frukost, så att kroppen hunnit smälta maten så mycket som möjligt innan lektionen.

Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Ha även en ljusstake (tändstickor) till hands och en stol att ställa staken på, och eventuellt en stol att sitta på under meditationen. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. (Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.)

Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

Varmt välkommen!

YOGA & ENERGINS KÄLLA en gång i veckan VÅR 1 2022 – ONLINE & på plats
Grundnivå/mellansteg
– Inga förkunskaper krävs. Både nybörjare och fortsättare är välkomna.
(På kurser där det står “Online” är det fullt i yogarummet och det finns endast platser kvar online! Skriv dig på väntelista om du vill vara med på plats.)
DagTidDatumLektLärarePris
Mån19.15 – 21.35 (Online)10/1 – 21/27Turiya1520/1220 kr

Gemensam meditation online & på plats

Inre Stillhet och Returning
OBS! För att delta ska du minst ha gått en mellanstegskurs med yoga, avspänning och meditation, meditationskursen Inre Stillhet, Returning eller Energins Källa – eller en längre retreat på Håå Retreat Center. Fri entré!

Läs mer om gemensam meditation

Under en stor del av året har vi gratis gemensam meditation söndag kväll kl 20.00, där Mira eller Turiya vägleder hela meditationen Inre Stillhet (Antar Mauna) eller Returning.

Meditationerna är längre här än vi har möjlighet för på kurserna en gång i veckan – så om du gillar att meditera kan dessa kvällar verkligen rekommenderas! Ett bra sätt att friska upp och fördjupa det du tidigare lärt dig, och få ny inspiration inför veckan.

OBS! Gemensam meditation är endast för fortsättare som har lärt sig att meditera hos oss. För att delta ska du ha gått minst en mellanstegskurs med yoga och meditation på Skandinavisk Yoga och Meditationsskola, meditationskursen Inre Stillhet eller Energins Källa, eller deltagit i en längre kurs på internationella Håå Retreat Center.

GEMENSAM MEDITATION – online & på plats Fri entré!
Mejla oss första gången du vill vara med – senast kl 13.00 samma dag.
När du har fått länken behöver du inte boka dig nästa gång, utan klicka bara på länken ca 15 min innan.
PeriodDag/DatumTidLärare
VårVarje söndag från 9 jan till 10 april20.00 – ca 20.45Mira/Turiya

Kirtan & gemensam meditation – INGA KIRTAN PLANERADE tills vidare

Meditativa sånger främst från den indiska kirtantraditionen. Efter kirtan guidar vi meditationen Returning.
Öppen för alla som går eller har gått någon kurs på Skandinavisk Yoga och Meditationsskola. Fri entré! 

KIRTAN & Gemensam meditation. Fri entré!
Dag/DatumTidMed
OBS! Tyvärr inga kirtan planerade i nuläget pga covid-19!20.00 – ca 21.20Turiya och Mira 

  Anmälan - meditationskurser i Stockholm

  1) Välj den kurs som du vill gå i rullgardinsmenyerna nedan.
  2) Ange om du vill vara med på plats eller online via Zoom.
  3) Fyll i namn, adress, telefon, e-post mm.
  4) Skicka in din anmälan.
  5) När vi har registrerat din anmälan skickar vi en bekräftelse med e-post.
  Instruktioner och länk för Zoom-lektionerna, samt betalningsinfo, finns i bekräftelsen.
  6) Skulle kursen ha blivit full innan vi får din anmälan kontaktar vi dig.

  MEDITATIONSKURSER VÅR 1 2022

  Jag vill boka - välj kurs:

  Om du vill gå fler meditationskurser under VÅR 1 - välj kurs nr 2 här:

  Vill du boka en gratis intro & provlektion - gå till anmälningformuläret för introduktioner


  ONLINE eller på plats:
  Ange här om du vill vara med online via Zoom eller på plats i våra lokaler.
  OBS! Antal platser i yogarummet begränsas efter gällande restriktioner.
  Jag vill vara med ONLINE VIA ZOOM.Jag vill vara med PÅ PLATS i yogarummet.

  PRIS/rabattpris:
  Vid varje kurs finns två priser angivna: 1) Normalpris. 2) Efter snedstrecket: Rabattpris för heltidsstuderande, arbetslösa och pensionärer (giltigt intyg ska visas vid kursstart). Är du under 20 år vid kursstart betalar du halva normalpriset! (Leg ska visas vid kursstart.) Om du betalar genom Wellnet, Actiway eller ePassi Min Friskvård gäller alltid normalpriset (inga rabatter).

  Ev. rabatt vid bokning av flera kurser:
  20 % rabatt, eftersom jag deltar på mer än en kurs inom SAMMA kursperiod. Vi har fyra kursperioder under året: 1) HÖST: sept - dec, 2) VÅR 1: jan - mars, 3) VÅR 2: mars - maj, 4) SOMMAR: juni - aug. Du betalar normalpris för första kursen och får 20 % rabatt på efterföljande kurser räknat efter datum för kursstart. Rabatten gäller inte Drop in-lektioner, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner, eller om du betalar genom Wellnet, Actiway eller ePassi Min Friskvård.
  Ange nedan vilken annan kurs som du redan är bokad till (kurstyp, nivå, dag/tid, startdatum):

  Ev. väntelista till fullbokade kurser:
  Jag vill stå på väntelista till följande fullbokade kurser. Vi ringer om det blir en ledig plats.
  (Skriv kurstyp, nivå, dag/tid, startdatum, lärare. Det går bra att skriva flera alternativ.)

   

  Fyll i dina kontaktuppgifter nedan (* = måste fyllas i!)

  *Förnamn:
  *Efternamn:

  *Adress:
  c/o:

  *Postnummer:
  *Ort:

  *Tel hem: (Har du endast mobil, skriv den här)

  Mobil:
  Ev. jobb tel/mobil:

  *E-post:

  *E-post: OBS! Bekräfta genom att skriva din e-postadress igen.

  *Nyhetsbrev: OBS! Välj i rullgardinen nedan om du vill ha nyhetsbrev med e-post eller inte.
  Vi skickar ut nyhetsbrev 5-6 gånger om året (högst 1 gång i månaden) t ex med info om nya kurser och aktiviteter. Nyhetsbrevet skickas med MailChimp till den e-postadress du har angivit ovan. Du kan när som helst avbeställa prenumerationen via länken nederst i nyhetsbreven, eller genom att kontakta oss.
  OBS! Om du tidigare avbeställt vårt nyhetsbrev och gärna vill ha det igen, klicka här.

  Friskvårdsbidrag:
  Om du har möjlighet att få din kursavgift betald av din arbetsplats och t ex behöver kvitto vid kursstart, så kan du ange det nedan.
  Jag betalar själv via Plusgiro och behöver inte skrivet kvitto.Jag betalar själv via Plusgiro och ÖNSKAR KVITTO FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG VID KURSSTART.Jag betalar genom WELLNET. (Kom ihåg att även boka kursen på Wellnets hemsida.)Jag betalar kursen med ACTIWAY.Jag betalar kursen med ePassi MIN FRISKVÅRD.Jag önskar faktura till min arbetsplats. (Faktureringsavgift: 50 kr + moms.) OBS! Ange företagsnamn och faktureringsadress nedan.

  Ev. andra upplysningar angående din bokning:

  Kursprogram med post:
  Vi sänder ut ett tryckt kursprogram 2-3 gånger per år. Där får du en komplett och lättöverskådlig översikt över alla aktuella kurser.
  Ja tack, jag vill gärna ha kursprogram hemskickat per post 2-3 gånger per år.Nej tack, jag vill inte ha kursprogram hemskickat. Du kan när som helst avbeställa nästa kursprogram eller ändra adress genom att kontakta oss per mejl eller telefon.  Betalningsvillkor vid anmälan:
  • Kursavgiften ska vara inbetald på plusgiro 94 26 80-0 senast 14 dagar före kursstart.
  • Får du plats mindre än 14 dagar före kursstart betalas kursavgiften direkt.
  • Betalningsinfo och referensnummer finns i kallelsen. Om du inte har fått kallelsen inom ett par dagar, v.g. mejla oss.
  • OBS! Utebliven betalning gäller inte som avbokning!.
  • Behöver du avboka gör det vänligen via e-post eller telefon . Du kan avboka kostnadsfritt senast 14 dagar före kursstart. Vid avbokning 4 - 13 dagar före kursstart betalar du 300 kr i administrationsavgift. Vid avbokning 1 - 3 dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning senare än 24 timmar före kursstart debiteras hela kursavgiften.
  • Om du är på väntelista och får en plats gäller betalningsvillkoren ovan när du har tackat ja till platsen.

  Avtal:
  Jag är införstådd med att det är en förutsättning för att delta i alla kurser vid Skandinavisk Yoga och Meditationsskola, att jag förpliktigar mig att inte i någon form vidarebefordra information om eller undervisa i yoga och meditation på grundval av det som genomgås på kursen. För att uppnå kompetens till att uttala mig om dessa yoga- och meditationstekniker, eller för att undervisa andra i dem, krävs en fullständig yogalärarutbildning vid skolan.

  Hantering av personuppgifter:
  Vi sparar de uppgifter du har lämnat för att kunna registrera och bekräfta din bokning, och för att kunna kontakta dig ifall en lektion blir inställd eller liknande. Vi sparar även din bokningshistorik efter avslutad kurs så vi kan hjälpa dig att hitta rätt nivå vid framtida bokningar. Efter avslutad kurs kan vi ev. genom Reco mejla dig en förfrågan om att lämna ett omdöme. Du kan när som helst ändra eller ta bort dina uppgifter registrerade hos oss, avbeställa nyhetsbrev eller utskick av kursprogram. Kontakta oss i så fall via mejl, telefon eller meddela oss i receptionen.

  * Jag har läst och godkänner ovanstående betalningsvillkor, avtal och hantering av mina personuppgifter.