Kurser i gravidyoga

Centralt i Stockholm vid T-Odenplan

Yoga för gravida - kurser och bokning

Här hittar du tider och priser för våra kurser i gravidyoga i Stockholm.  
Alla kurser äger rum i våra lokaler på Västmannagatan 62, vid T-Odenplan (Karta) - och online via Zoom.

Info om priser och rabatter

Vid varje kurs finns två priser angivna: normalpris/rabattpris.

 • Rabattpriset efter snedstrecket gäller för arbetslösa, studerande på heltid och pensionärer. Giltigt intyg ska visas vid kursstart.
 • Är du under 20 år betalar du halva normalpriset. Visa legitimation vid kursstart.
 • Går du flera kurser under samma graviditet ger vi dig 20% rabatt på den andra och tredje kursen. Gäller inte Drop-in lektioner, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner.
 • Moms: Yogakurserna har 6% moms. Meditationskurserna har 25% moms.
 • Om du betalar genom Wellnet eller ePassi gäller alltid normalpriset (inga rabatter).
Så här anmäler du dig
 1. Välj kurs eller de kurser som du vill gå i anmälningsformuläret nederst på sidan.
 2. Fyll sedan i namn, adress, telefon, e-post mm och skicka in din anmälan.
 3. När vi registrerat din anmälan skickar vi en bekräftelse med e-post. Normalt skickas den inom ett par dagar. Betalningsinfo finns i bekräftelsen. Om du inte får bekräftelsen, kontakta oss.
  OBS! Om du har beställt bekräftelse per e-post och inte får den, titta först i din skräppost (junk mail/spam). Hittar du inte bekräftelsen så mejla oss på stockholm@yoga.se.
 4. Skulle kursen ha blivit full kontaktar vi dig.
Betalningsvillkor (och avbokningsvillkor)
 • Kursavgiften ska vara inbetald 14 dagar före kursstart på plusgiro 94 26 80-0, eller betalas direkt om du får plats senare än 14 dagar före kursstart.
 • OBS! Utebliven betalning gäller INTE som avbokning. Se avbokningsvillkor nedan.
 • Vid betalning ange referensnummer samt kurstyp, dag och tid. Referensnummer och övrig betalningsinfo finns i bekräftelsen. Om du inte fått bekräftelsen, kontakta oss.
  OBS! Vi mejlar inte kvitto automatiskt, men om du önskar skrivet kvitto för friskvårdsbidrag kan du få det vid kursstart, se nedan. 
 • Avbokningsvillkor: Eventuell avbokning ska göras med e-post eller per telefon.
  Du kan avboka kostnadsfritt senast 14 dagar före kursstart. Vid avbokning 4 - 13 dagar före kursstart betalar du 300 kr i administrationsavgift. Vid avbokning 1 - 3 dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning senare än 24 timmar före kursstart debiteras hela kursavgiften.
 • Om du är på väntelista och får en plats gäller betalningsvillkoren ovan när du har tackat ja till platsen.
 • Vi är anslutna till Wellnet och ePassi.
  - Om du vill betala genom Wellnet, pricka för detta under "Friskvårdsbidrag". OBS! Du måste boka kursen både hos oss och via Wellnets hemsida. 
  - Om du vill betala genom ePassi, pricka för detta under "Friskvårdsbidrag".
 • Kvitto för friskvårdsbidrag: Om du önskar kvitto på din kursbetalning kan du få det vid kursstart, förutsatt att vi har fått in din betalning via plusgiro. Ange att du vill ha kvitto under "Friskvårdsbidrag" i anmälningsformuläret. 
 • Om vi ska skriva faktura till din arbetsplats, ange det under "Friskvårdsbidrag" i anmälningsformuläret. Faktureringsavgiften är 50 kr + moms. Kom ihåg att även skriva faktureringsadressen. Om du behöver underlag för friskvårdsbidrag räcker det oftast att du får ett kvitto vid kursstart. 
Annan praktisk information

OBS! Ät inte en större måltid 2 – 3 timmar före lektionen. Gäller alla gravidyogakurser.

Detta gäller om du är med på plats:

 • Våra lokaler ligger på Västmannagatan 62, vid T-Odenplan (ca 5 minuter från T–Centralen). Karta
 • Tag med löst sittande kläder. Det går bra att byta om här.
 • Yogamadrasser finns hos oss, men ta med en större handduk, eller ett lakan, att lägga över madrassen.
 • Använd inte hårspray, parfym eller produkter med parfym.
 • Hos oss har du mobilsemester!  Stäng av mobilen helt, innan du kommer in på skolan – och håll den avstängd hela tiden medan du är hos oss.
 • Cykelställ finns runt hörnet på Karlbergsvägen. Om du kommer i bil, tänk på att åka i god tid, så att du hinner hitta parkeringsplats.

För praktisk info om undervisningen via Zoom:
Se respektive kurs och i kallelsen du får via mejl när du har bokat dig! Om du vill vara med via Zoom, ange det i anmälningsblanketten, eller via mejl.

  Väntelista: Om kursen/kurserna du vill gå är fullbokade kan du skriva upp dig på väntelista. Fyll i namn, adress, telefon mm i formuläret nederst på denna sida och skriv i fältet "Väntelista" vilken/vilka kurser du vill stå på väntelista till. Vi kontaktar dig per telefon om det blir en plats ledig.

  Gravidyoga kvällskurser - på plats & online 

  Grundnivå - inga förkunskaper krävs! 
  Kunnig undervisning där du kan få individuell vägledning.
  (Skulle du missa en lektion kan du ta igen den. Hör närmare med din lärare.)

  Läs mer om kurserna i gravidyoga

  Vår gravidyoga innehåller yogaställningar, andningsövningar och djupavspänningen Yoga Nidra. Vi lägger vikt vid övningar som är speciellt bra för gravida, och på ställningar och andningstekniker som kan vara till stor hjälp under förlossningen. Du lär dig även en effektiv metod för att handskas med smärta och får råd om hur du kan använda yogan före, under och efter förlossningen.

  Vi har långa lektioner så att du verkligen hinner falla till ro!
  Yoga ska ju vara något annat och mer än bara ett träningspass. Det är viktigt att reducera stress under graviditeten. Våra kurser ger djup avspänning och effektiv stresshantering på ett helt annat sätt än gravidyoga på ett gym. Varje lektion är 2 timmar.

  Läs mer om vår gravidyoga.

  Vad våra elever säger om gravidyogan?

  Nivå
  Det krävs inga förkunskaper, både nybörjare och fortsättare är välkomna!

  När ska jag börja?
  Du kan delta på våra kurser under hela graviditeten. Det är en fördel att starta tidigt. Då blir kroppen starkare och man får mindre besvär, t ex med rygg och bäcken. Under de första månaderna kan man även gå på våra vanliga kurser i yoga, avspänning och meditation.

  Många börjar på gravidyoga hos oss när de är i fjärde eller femte månaden, men du är också välkommen under sista delen av din graviditet. Det är bara bra att gå så länge du kan.

  Om du har möjlighet kan vi rekommendera att gå två kurser efter varandra. Då får du större effekt och erfarenhet av yogan, vilket kan vara en stor hjälp under förlossningen.

  Vill du gå flera kurser?
  Går du flera kurser under samma graviditet ger vi 20 % rabatt på andra och tredje kursen.
  (Gäller alla kurser på skolan i Stockholm utom Drop in-lektionerna, Håå-uppföljning och Gravidyoga med partner.)

  Värt att veta
  För att få störst utbyte av kursen är det viktigt att delta på alla lektioner. Om du vid något tillfälle får förhinder, så rekommenderar vi att du om möjligt tar igen lektionen på en av de andra gravidyogakurserna eller drop-in. Hör närmare med din lärare.

  OBS! Viktig info om online-undervisning via Zoom (Gravidyoga)

  Ät inte en större måltid 2 – 3 timmar före lektionen!

  Kursen kommer att äga rum via internet och programmet Zoom. Att följa kursen från Zoom är enkelt.

  I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare.

  Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

  Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.

  Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

  Varmt välkommen!

  GRAVIDYOGA kurser en gång i veckan HÖST 2023 - på plats & online
  Dag Tid Datum Lekt Lärare Pris
  Onsdag 17.00 - 19.00 FULL* 9 aug - 13 sept 6 Mira 1500/1280 kr
  Torsdag 17.00 - 19.00 24 aug - 21 sept 5 Mira 1250/1060 kr
  Onsdag 17.00 - 19.00 20 sept - 25 okt 6 Mira 1500/1280 kr
  Torsdag 17.00 - 19.00 28 sept - 26 okt 5 Mira 1250/1060 kr
  Onsdag 17.00 - 19.00 8 nov - 13 dec 6 Mira 1500/1280 kr
  Torsdag 17.00 - 19.00 9 nov - 7 dec 5 Mira 1250/1060 kr
  *) Kursen är fullbokat i yogarummet, men det FINNS PLATS ONLINE! Skriv dig gärna på väntelista om du helst vill vara med på plats i yogarummet.

  Gratis intro GRAVIDYOGA - på plats & online

  Provlektion med yoga, andningsövningar och avspänning för gravida
  Boka i förväg, helst innan kl 14.00 - eller bara dyk upp! 
  OBS! Ät inte en större måltid senare än 2-3 timmar före introduktionen. Läs även info nedan.

  Läs mer om gratis intro gravidyoga

  Vill du veta mer om vår gravidyoga och träffa läraren är du välkommen till en introduktion. Mira berättar om våra kurser för gravida och svarar på frågor, och du får prova ett lätt program med yogaställningar, andningsövningar och djupavspänning. Läs mer om vår gravidyoga.

  Praktisk info om du är med PÅ PLATS (Gravidyoga)
  • Ät inte en större måltid 2 – 3 timmar före lektionen!
  • Våra lokaler ligger på Västmannagatan 62, vid T-Odenplan (ca 5 minuter från T–Centralen). Karta
  • Vi öppnar 20 - 30 min innan lektionen börjar. 
  • Yogamadrasser och kuddar finns hos oss. Tag bara med dig rent lakan eller en större handduk att lägga över madrassen.
  • Ta med löst sittande kläder. Det går bra att byta om här.
  • Använd inte hårspray, parfym eller produkter med parfym.
  • Hos oss har du mobilsemester!  Stäng av mobilen helt, innan du kommer in på skolan – och håll den avstängd hela tiden medan du är hos oss.
  • Läs även vad som gäller när du kommer till oss efter pandemin.
  • Om du kommer i bil, tänk på att åka i god tid, så du hinner hitta parkeringsplats.
  Praktisk info om ONLINE-undervisning via Zoom (Gravidyoga)

  Ät inte en större måltid 2 – 3 timmar före lektionen!

  Kursen kommer att äga rum via internet och programmet Zoom. Att följa kursen från Zoom är enkelt.

  I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare.

  Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

  Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.

  Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

  Varmt välkommen!

  Gratis intro & provlektion GRAVIDYOGA - på plats & online
  Datum Dag Tid Lärare
  1 nov Onsdag 17.00 – ca 18.45 Mira Fri entré
  Boka i förväg, helst innan kl 14.00 - eller bara dyk upp!

  Drop-in GRAVIDYOGA - på plats & online

  Öppna lektioner där du betalar per gång.
  Grundnivå - inga förkunskaper krävs!

  Om du vill vara med PÅ PLATS:
  Vi öppnar 20 – 30 min innan lektionen startar. Du kan antingen:
  a) boka plats i förväg (senast 13.00 samma dag) och betala när du kommer hit. Kom i så fall gärna 15 – 20 min innan lektionen startar. OBS! Förbokade platser släpps 10 min innan lektionen börjar.
  b) eller kom hit utan förbokning och betala innan lektionen. 

  Om du vill vara med ONLINE via Zoom:
  Förbokning krävs. Boka och betala senast 13.00 samma dag. Boka via formuläret nederst på denna sida eller per mejl/tel. Betala till Swish 123 684 0896. Vi mejlar bekräftelse med zoom-länk och instruktioner.
  Avbokningsvillkor: Avgiften återbetalas inte om du får förhinder, men om du avbokar innan 13.00 samma dag, kan avgiften överföras till en annan drop in-lektion eller kurs inom 6 månader. 

  OBS! Läs noga praktisk info nedan.

  Läs mer om gravidyoga drop in

  Gravidyoga drop-in

  Drop in-lektionerna innehåller yoga, andningsövningar och djupavspänningen Yoga Nidra.

  En gravidyoga drop in har i stort sett samma innehåll som en av de första lektionerna på kurserna för gravida en gång i veckan. Skillnaden är att drop in inte har inte samma utveckling som en sammanhängande kurs.
  Läs mer om vår gravidyoga.

  Drop in kan rekommenderas:
  - om du vill gå på yoga då och då.
  - om du vill prova en eller flera lektioner innan du bokar en kurs.
  - för dig som redan går en kurs och gärna vill gå en extra gång.
  - om du vill ta igen en missad lektion.

  Drop in-lektionerna är ca 2 timmar (varav ca 1 timme med yogaställningar).

  OBS! Ät inte en större måltid 2 – 3 timmar före lektionen!

  Praktisk info om du är med PÅ PLATS (Gravidyoga)
  • Ät inte en större måltid 2 – 3 timmar före lektionen!
  • Våra lokaler ligger på Västmannagatan 62, vid T-Odenplan (ca 5 minuter från T–Centralen). Karta
  • Vi öppnar 20 - 30 min innan lektionen börjar. 
  • Yogamadrasser och kuddar finns hos oss. Tag bara med dig rent lakan eller en större handduk att lägga över madrassen.
  • Ta med löst sittande kläder. Det går bra att byta om här.
  • Använd inte hårspray, parfym eller produkter med parfym.
  • Hos oss har du mobilsemester!  Stäng av mobilen helt, innan du kommer in på skolan – och håll den avstängd hela tiden medan du är hos oss.
  • Läs även vad som gäller när du kommer till oss efter pandemin.
  • Om du kommer i bil, tänk på att åka i god tid, så du hinner hitta parkeringsplats.
  Praktisk info om ONLINE-undervisning via Zoom (Gravidyoga)

  Ät inte en större måltid 2 – 3 timmar före lektionen!

  Kursen kommer att äga rum via internet och programmet Zoom. Att följa kursen från Zoom är enkelt.

  I kallelsen till kursen finns en länk. Du behöver inte ladda ned Zoom, utan bara klicka på länken. När du har klickat på länken kommer du till ett s k väntrum, och därefter släpper läraren in dig till kursen. För att ställa in rätt högtalare använder du en knapp i nedre vänstra hörnet på skärmen. Vänligen se till att du förberett din yogamatta mm och klickat på länken senast 15 min innan start. När lektionen har börjat kan vi inte lova att vi kan släppa in fler deltagare.

  Du behöver en matta, liggunderlag eller dubbelvikt filt att göra yoga på, en filt att ha över dig under djupavspänningen och en hårdare kudde eller ihoprullad filt att sitta på. Om du kan mörklägga/dra för gardiner under djupavspänningen är det en fördel. Kom ihåg att ha mobilen helt avstängd och förbered så att du i möjligaste mån kan vara med på hela lektionen utan avbrott.

  Under klassen kommer skärmen att visa läraren i yogarummet och du hör vägledningen. Använd gärna en webbkamera (många laptops har en inbyggd) så att läraren kan se dig. Placera den helst så att hela du och din yogamatta syns i bild. Kursdeltagarna syns eventuellt i små rutor i en rad längst upp på skärmen. Vill du inte synas har du möjlighet att stänga av din videofunktion.

  Du kan använda en laptop, stationär dator, iPad eller smartphone. Några väljer att koppla vidare till tv:n, för att få större bild på skärmen.

  Varmt välkommen!

  Gravidyoga DROP IN. Inga förkunskaper krävs – alla är välkomna!
  Datum Dag Tid Lärare Pris
  16 sept lördag 10.00 - 12.00 Mira 220/185 kr
  14 okt lördag 10.00 - 12.00 Mira 220/185 kr
  25 nov lördag 10.00 - 12.00 Mira 220/185 kr

  Gravidyoga med partner - på plats & online

  För dig som går, eller just har gått gravidyoga hos oss - och din partner.
  Här får din partner inblick i vad du lärt dig på gravidyogan, speciellt med fokus på förlossningen. Vi gör alla andningsövningarna och många positioner som kan vara användbara under förlossningen. Vissa förlossningsställningar provar ni tillsammans.

  Gravidyoga MED PARTNER - på plats & online
  Dag/Datum Tid Lekt Lärare Pris
  Lördag 21 okt 10.00 - 12.45 1 Mira 560 kr/par
  Lördag 2 dec 10.00 - 12.45 1 Mira 560 kr/par

   Anmälan - gravidyoga i Stockholm

   1) Välj den kurs som du vill gå i rullgardinsmenyerna nedan.
   2) Ange om du vill vara med på plats eller online via Zoom.
   3) Fyll i namn, adress, telefon, e-post mm.
   4) Skicka in din anmälan.
   5) När vi har registrerat din anmälan skickar vi en bekräftelse med e-post.
   Instruktioner och länk för Zoom-lektionerna, samt betalningsinfo, finns i bekräftelsen.
   6) Skulle kursen ha blivit full innan vi får din anmälan kontaktar vi dig.

   Jag vill boka - välj kurs:

   Om du vill gå fler kurser - välj kurs nr 2 här:

   Vill du boka en gratis intro & provlektion - gå till anmälningsformuläret för introduktioner
   För bokning av våra övriga yogakurser gå till: Yogakurser i Stockholm

   På plats eller online:
   Ange här om du vill vara med på plats i våra lokaler eller online via Zoom
   Jag vill vara med PÅ PLATS i yogarummet.Jag vill vara med ONLINE VIA ZOOM.

   PRIS/rabattpris:
   Vid varje kurs finns två priser angivna: 1) Normalpris. 2) Efter snedstrecket: Rabattpris för heltidsstuderande, arbetslösa och pensionärer (giltigt intyg ska visas vid kursstart). Är du under 20 år vid kursstart betalar du halva normalpriset! (Leg ska visas vid kursstart.) Om du betalar genom Wellnet eller ePassi gäller alltid normalpriset (inga rabatter).

   Ev. rabatt vid bokning av flera gravidyogakurser:
   20 % rabatt, eftersom jag deltar på mer än en gravidyogakurs under samma graviditet.Ange nedan vilken annan kurs som du redan är bokad till (kurstyp, dag/tid, startdatum):

   Ev. väntelista till fullbokade kurser:
   Jag vill stå på väntelista till följande fullbokade kurser. Vi ringer om det blir en ledig plats.
   (Skriv kurstyp, dag/tid, startdatum. Det går bra att skriva flera alternativ.)

    

   Fyll i dina kontaktuppgifter nedan (* = måste fyllas i!)

   *Förnamn:

   *Efternamn:

   *Adress:
   c/o:

   *Postnummer:

   *Ort:

   *Tel hem: (Har du endast mobil, skriv den här)

   Mobil:

   Ev. jobb tel/mobil:

   *E-post:

   *E-post: OBS! Bekräfta genom att skriva din e-postadress igen.

   Nyhetsbrev: OBS! Välj nedan om du vill ha nyhetsbrev med e-post eller inte.
   JA TACK, håll mig uppdaterad! Jag vill gärna ha nyhetsbrev.NEJ TACK, jag vill inte ha nyhetsbrev. Vi rekommenderar att du får vårt nyhetsbrev om du går kurs hos oss. Nyhetsbrevet kommer ut 6-7 gånger om året (högst 1 gång i månaden) t ex med info om nya kurser och aktiviteter, och andra uppdateringar av kursprogrammet. Nyhetsbrevet skickas med MailChimp till den e-postadress du har angivit ovan. Du kan när som helst avbeställa prenumerationen via länken nederst i nyhetsbreven, eller genom att kontakta oss.
   Om du tidigare avbeställt vårt nyhetsbrev och gärna vill ha det igen, klicka här.

   Bekräftelse på din bokning:
   Jag önskar bekräftelse med E-POST till e-postadressen ovan.Jag önskar bekräftelse med BREV till min hemadress.

   Friskvårdsbidrag:
   Om du har möjlighet att få din kursavgift betald av din arbetsplats och t ex behöver kvitto vid kursstart, så kan du ange det nedan.
   Jag betalar själv via Plusgiro och behöver inte skrivet kvitto.Jag betalar själv via Plusgiro och ÖNSKAR KVITTO FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG VID KURSSTART. (Om du behöver kvitto snabbare, mejla oss.)Jag betalar genom Wellnet. (Kom ihåg att även boka kursen på Wellnets hemsida.)Jag betalar kursen med ePassi.Jag önskar faktura till min arbetsplats. (Faktureringsavgift: 50 kr + moms.) OBS! Ange företagsnamn och faktureringsadress nedan.

   Ev. andra upplysningar angående din bokning:

   Kursprogram med post:
   Vi sänder ut ett tryckt kursprogram 2-3 gånger per år. Där får du en komplett och lättöverskådlig översikt över alla aktuella kurser.
   Ja tack, jag vill gärna ha kursprogram hemskickat per post 2-3 gånger per år.Nej tack, jag vill inte ha kursprogram hemskickat. Du kan när som helst avbeställa nästa kursprogram eller ändra adress genom att kontakta oss per mejl eller telefon.


   Betalningsvillkor vid anmälan:
   • Kursavgiften ska vara inbetald på plusgiro 94 26 80-0 senast 14 dagar före kursstart.
   • Får du plats mindre än 14 dagar före kursstart betalas kursavgiften direkt.
   • Betalningsinfo och referensnummer finns i kallelsen. Om du inte har fått kallelsen inom ett par dagar, v.g. mejla oss.
   • OBS! Utebliven betalning gäller inte som avbokning!.
   • Behöver du avboka gör det vänligen via e-post eller telefon . Du kan avboka kostnadsfritt senast 14 dagar före kursstart. Vid avbokning 4 - 13 dagar före kursstart betalar du 300 kr i administrationsavgift. Vid avbokning 1 - 3 dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning senare än 24 timmar före kursstart debiteras hela kursavgiften.
   • Om du är på väntelista och får en plats gäller betalningsvillkoren ovan när du har tackat ja till platsen.

   Avtal:
   Jag är införstådd med att det är en förutsättning för att delta i alla kurser vid Skandinavisk Yoga och Meditationsskola, att jag förpliktigar mig att inte i någon form vidarebefordra information om eller undervisa i yoga och meditation på grundval av det som genomgås på kursen. För att uppnå kompetens till att uttala mig om dessa yoga- och meditationstekniker, eller för att undervisa andra i dem, krävs en fullständig yogalärarutbildning vid skolan.

   Hantering av personuppgifter:
   Vi sparar de uppgifter du har lämnat för att kunna registrera och bekräfta din bokning, och för att kunna kontakta dig ifall en lektion blir inställd eller liknande. Vi sparar även din bokningshistorik efter avslutad kurs så vi kan hjälpa dig att hitta rätt nivå vid framtida bokningar. Efter avslutad kurs kan vi ev. genom Reco mejla dig en förfrågan om att lämna ett omdöme. Du kan när som helst ändra eller ta bort dina uppgifter registrerade hos oss, avbeställa nyhetsbrev eller utskick av kursprogram. Kontakta oss i så fall via mejl, telefon eller meddela oss i receptionen.

   * Jag har läst och godkänner ovanstående betalningsvillkor, avtal och hantering av mina personuppgifter.