Yoga & meditation i Göteborg

I sommar hålls kurserna hos Studieförbundet NBV på Postgatan 5. Till hösten kommer vi att samarbeta med Medborgarskolan och hålla kurserna i deras lokaler på Haga Östergatan 12 samt erbjuda yoga i Alingsås och i Gråbo.

Hos oss hittar du inga nya yogastilar, bara det ursprungliga och äkta.
Vi undervisar i klassisk yoga och tantrisk meditation och har några av Göteborgs mest erfarna och välutbildade lärare. 

I mer än 40 år har vi varit pionjärer inom meditation och yoga. Idag är vår undervisning mer aktuell än någonsin. Vi förmedlar just det som många söker i yoga:

Effektiv stresshantering – mental klarhet – stabil energi – djup inre ro

Intensivkurser 3 – 7  och 17 – 23 juli i Göteborg samt 7 – 11 augusti i Gråbo.  Höstens kurser i yoga & meditation börjar 11 september.   Lärare Anandananda

Yoga och meditation

Våra yogakurser innehåller både yoga, andningsövningar, djupavspänning och meditation. Vi har långa yogalektioner – så att du hinner falla till ro ordentligt. Yoga ska ju vara något annat och mer än bara ett träningspass!
Läs mer om kurserna i yoga och meditation>>
Tider och anmälan>> 

Meditation

Om du främst vill lära dig meditera har vi kurser med enbart meditation och djupavspänning. Meditationerna bygger på enkla, praktiska metoder. Syftet är att göra meditation till en naturlig och berikande del av din vardag.
Läs mer om meditation>>
Tider och anmälan>>

Prova på

Vill du veta mer om vår undervisning och träffa någon av lärarna, är du välkommen till en av våra öppna introduktioner. Vi berättar kort om meditation, svarar på frågor och du får pröva ett lätt program.
Info här>>

Intensivkurser

Kan rekommenderas om du på kort tid vill komma igång med yoga och meditation. Samtidigt lär du dig tillräckligt för att själv kunna fortsätta hemma. Innehåller yoga, andningsövningar, djupavspänning och meditation.
Läs mer>>
Tider och anmälan>>