Yoga & meditation i Göteborg 

Vi erbuder kurser i yoga, avspänning och meditation på Medborgarskolan,
Haga Östergata 12, nära Järntorget.

Hos oss hittar du inga nya yogastilar, bara det ursprungliga och autentiska.
Vi undervisar i klassisk yoga och tantrisk meditation och har några av Göteborgs mest erfarna och välutbildade lärare.

I mer än 40 år har vi varit pionjärer inom meditation och yoga. Idag är vår undervisning mer aktuell än någonsin. Vi förmedlar just det som många söker i yoga:

Effektiv stresshantering – mental klarhet – stabil energi – djup inre ro

Välkommen!  

Intensivkurser 22 - 26 juli / 5 - 9 augusti. Yoga & meditation grundkurs start 16 & 17 september. Yoga & meditation fortsättning start 18 september. Meditationskurs start 19 september.

Yoga & meditation

Våra yogakurser innehåller både yoga, andningsövningar, djupavspänning och meditation. Vi har långa lektioner - så att du hinner falla till ro ordentligt. Yoga ska ju vara något annat och mer än bara ett träningspass!
Aktuella yogakurser>>
Läs mer om yoga & meditation>>

Meditation

Om du främst vill lära dig meditera har vi kurser med enbart meditation och djupavspänning. Meditationerna bygger på enkla, praktiska metoder. Syftet är att göra meditation till en naturlig och berikande del av din vardag.
Meditationskurser>>
Läs mer om meditation>>

 

Intro & provlektioner

Är du nyfiken på vår yogaundervisning, se lokalerna och träffa läraren är du välkommen på en provlektion i yoga & meditation 9 september och avspänning & meditation 12 september. Läs mer>>

Intensivkurser 22 - 26 juli och 5 - 9 augusti

Yoga, avspänning och meditation 5 dagar i rad. Det intensiva förloppet och de längre lektionerna ger oss möjlighet att gå längre med övningarna än på kurserna en gång i veckan. Info>>