Julkurs i Göteborg 26 – 30/12

En intensivkurs är ett bra sätt att börja med yoga och meditation och en möjlighet till fördjupning för dig som är mer erfaren.

Förutom klassisk yoga & pranayama lär du dig flera grundläggande meditationstekniker som Tratak, Inre Stillhet och Yoga Nidra.

Julkursen hålls på Medborgarskolan i deras lokaler på Haga Östergata 12. Lärare: Anandananda

Boka din plats på Julkursen här>>

 

   Intensivkurs i yoga & meditation 26 – 30/12 Prova på yoga och meditation 16/1 • Prova på meditation och djupavspänning 17/1 •

Kurser i meditation och yoga

Yoga stärker kroppens förmåga att läka sig själv. Du lär dig en komplett kombination av yogans olika element: reningstekniker, yogaställningar (asana), andningsövningar (pranayama),  hållningar och lås (mudra och bandha) samt djupavspänning och meditation.

Läs mer om kurserna här>>
Tider och anmälan>> 

Meditation

På meditationskurserna lär du dig enkla och verkningsfulla metoder du kan ha glädje av i vardagen. Meditationsteknikerna i yogan bygger på naturliga processer i kropp och sinne; din inneboende förmåga att slappna av.
Mer info om meditation>>
Tider och anmälan>>

Prova på

Den ursprungliga yogan är mer än fysisk träning, den ser människan som en helhet. Om du inte gått på yoga hos oss förut är du välkommen på en introduktion. Du får prova på yogaövningar, andningstekniker, djupavspänning och meditation.
Prova på 16, 17/1>>

 

Intensivkurser

En intensivkurs är ett bra sätt att börja med yoga och en möjlighet till fördjupning för dig som är mer erfaren.
Läs mer>>
Tider och anmälan>>