Information om Covid-19 och våra retreater

Uppdaterad 27 oktober 2020

Till dig som redan anmält dig till eller funderar på att delta i en retreat hos oss på Håå Retreat Center.

Här kommer information om vad vi har vidtagit för åtgärder angående Covid-19.

Vi följer och håller oss uppdaterade om Folkhälsomyndighetens riktlinjer.
I nuläget kan vi erbjuda våra retreater enligt vårt retreatschema. Om det blir ändringar meddelar vi detta till alla berörda och uppdaterar här på sidan.

Så länge Folkhälsomyndighetens rekommendationer kräver det, så uppmanar vi alla våra retreatelever och medarbetare att hålla avstånd samt tvätta händerna ofta. I vår matsal undviker vi trängsel och håller god hygien med enkla rutiner. Vi begränsar antal retreat-deltagare, så att vi kan följa alla rekommendationer. På alla retreater till och med 17 januari 2021 får varje person sin egen yogamatta och ett privat rum att bo i (om du inte kommer hit tillsammans med någon annan kursdeltagare). Om du vill säkerställa att du också får ditt eget badrum så beställ enkelrum i anmälningsblanketten. Vårt sätt att undervisa på passar bra i dessa tider: Vi ger tydliga och klara instruktioner som gör det lätt att undvika fysisk kontakt mellan lärare och elev.

Känner du sjukdomssymptom veckorna innan resan vänligen stanna hemma. Vi flyttar då din anmälan och betalning (minus en avbokningsavgift på 15% av det fulla kursbeloppet) till en annan retreat under 2020 eller 2021.
Skulle någon få symptom under en retreat isoleras denna person omedelbart i sitt rum. Vid behov konsulteras sjukvården.

Under 2020 kan vi inte acceptera elever från utanför Europa på våra retreater.
Om du tillhör en riskgrupp avråder vi dig att resa och delta på retreat.

I fall en retreat inte blir av får du hela kursavgiften återbetald, eller så kan du flytta den till en annan retreat längre fram. Men just nu är flera av våra retreater nästan fullbokade. Hoppas du får plats.

Tveka inte att höra av dig till haa@yogameditation.com om du har frågor.

Välkommen på retreat!

Med vänlig hälsning
från oss på Håå Retreat Center