Info om covid-19 och vår undervisning

Senast uppdaterad den 31 augusti 2021.
(For information in English about Covid-19, klick here)

Undervisning online & på plats.

Under hösten fortsätter vi att hålla alla kurser via Zoom och samtidigt kan ett mindre antal elever delta hos oss i yogarummet.
Vi anpassar antalet efter rådande restriktioner. I nuläget kan vi ta in 10 – 14 personer per lektion. Om du vill vara med på plats, ange det när du bokar dig eller sänd oss ett mejl.

För många fungerar online-undervisningen förvånansvärt bra!
Se några kommentarer vi fått nedan.

Kommer du hit till oss gäller fortfarande:

  • Håll avstånd, även i entré, omklädningsrum och reception.
  • Tvätta händerna noga och ofta, speciellt innan undervisningen.
  • Stanna hemma om du på något sätt känner dig sjuk, är förkyld eller hostar. (Se Folkhälsomyndighetens rekommendationer om hur länge du bör stanna hemma.)
  • Skulle du ändå råka hosta eller nysa, använd armvecket.
  • Ta med ett rent lakan eller en större handduk att lägga ovanpå våra yogamadrasser.

Vänliga hälsningar
Turiya, Mira och Klara

PS. Om vi måste ändra i kursprogrammet med kort varsel meddelar vi det här på hemsidan och är du bokad på kurs sänder vi dig ett mejl.

Några kommentarer från våra elever om online-undervisningen:

 

”Jodå, jag hade väl lite teknikstrul i början, men det gick ju lysande även på distans – som gör att jag sparar 2,5 tim restid!” (Tommy)

“Jag var skeptisk till online men detta tycker jag har fungerat så fint och varje onsdag har varit en höjdpunkt i detta elände. Tusen tack!” (Tina)

”Är så glad för att det går att vara med via Zoom. Något gott med Covid19! Ser fram emot nästa vecka. Bästa hälsningar.” (Birgitta)

”Jag är väldigt positiv till online-undervisningen, er undervisningsmetod är som klippt och skuren för detta eftersom ni leder med röststöd, inte genom att visa rörelserna. Och andningsövningarna och meditationen funkar toppen.”  (Maria)

”Jag tycker det fungerar så väldigt bra över Zoom och fortsätter gärna på det sättet. Det är nästan som att du finns i mitt vardagsrum. ☺” (Helene)

” Måste också säga att ni är riktigt vassa på att ställa om verksamheten, det är ju det valet man har, ställa in eller ställa om…” (Dan)

”Hurra för zoom, så det fortfarande går att delta i kurserna! (Maria)

yantras