Information angående covid-19

Senast uppdaterad den 1 mars 2021.
(For information in English about Covid-19, klick here)

OBS! All undervisning ONLINE tills vidare!

Vi har sedan 10 januari gått över till online-undervisning via Zoom på samtliga kurser.
Det har varit en stor omställning – men för många fungerar online-undervisningen förvånansvärt bra! Se några kommentarer vi fått nedan.

Online-undervisningen hålls från våra lokaler på Västmannagatan 62 och vi kan därför, efter avtal, ha ett fåtal elever på plats (i nuläget max 3-4 pers/lektion). Hör närmare med oss om du helst vill vara med på plats.

Kommer du hit till oss gäller fortfarande:
– Håll avstånd, även i entré, omklädningsrum och reception.
– Tvätta händerna noga och ofta, speciellt innan undervisningen.
– Stanna hemma om du på något sätt känner dig sjuk, är förkyld eller hostar. (Se Folkhälsomyndighetens rekommendationer om hur länge du bör stanna hemma.)
– Skulle du ändå råka hosta eller nysa, använd armvecket.
– Ta med ett rent lakan eller en större handduk att lägga ovanpå våra yogamadrasser.

Vi hoppas snart kunna se er alla igen i våra lokaler på Västmannagatan 62.
Fram till dess, välkomna på kurs via Zoom!

Vänliga hälsningar
Turiya, Mira och Klara

PS. Vi kan fortfarande behöva ändra kursprogrammet med kort varsel. I så fall meddelar vi det här på hemsidan och är du bokad på kurs sänder vi dig ett mejl.

Några kommentarer från våra elever om online-undervisningen:

 

”Jodå, jag hade väl lite teknikstrul i början, men det gick ju lysande även på distans – som gör att jag sparar 2,5 tim restid!” (Tommy)

“Jag var skeptisk till online men detta tycker jag har fungerat så fint och varje onsdag har varit en höjdpunkt i detta elände. Tusen tack!” (Tina)

”Är så glad för att det går att vara med via Zoom. Något gott med Covid19! Ser fram emot nästa vecka. Bästa hälsningar.” (Birgitta)

”Jag är väldigt positiv till online-undervisningen, er undervisningsmetod är som klippt och skuren för detta eftersom ni leder med röststöd, inte genom att visa rörelserna. Och andningsövningarna och meditationen funkar toppen.”  (Maria)

”Jag tycker det fungerar så väldigt bra över Zoom och fortsätter gärna på det sättet. Det är nästan som att du finns i mitt vardagsrum. ☺” (Helene)

” Måste också säga att ni är riktigt vassa på att ställa om verksamheten, det är ju det valet man har, ställa in eller ställa om…” (Dan)

”Hurra för zoom, så det fortfarande går att delta i kurserna! (Maria)

yantras