Retreat med yoga och meditation

Aktuella retreater

Översikt - Årets alla yoga- & meditationsretreat!

10- och 14-dagarskurser

Retreater året runt, från maj till januari, med djupgående undervisning i klassisk yoga, och tantrisk avspänning och meditation.

Helgretreater

Se beskrivningen av våra helgkurser i yoga och meditation.

Tremånaders Sadhana retreat

Från januari till april undervisar Swami Janakananda och Swami Ma Sita Savitri ca. 35 deltagare från olika delar av världen på den årliga tremånaders retreat

Introduktion och aktuellt

Håå Kursgård är öppen för dig som vill uppleva styrkan och djupet i den ursprungliga yogan och de tantriska meditationerna. Här i Håå, i Småland, har vi lång erfarenhet av att hålla inspirerande och djupgående retreat.

Människor kommer hit från hela världen, för att under bästa tänkbara förhållanden arbeta med sig själva och utforska sina inneboende möjligheter.

En retreat på Håå Kursgård är unik i omfång och intensitet.

Du är välkommen att delta på de flesta av våra kurser utan några förkunskaper.

Men läs all information om kurserna, om den yoga och meditation som vi undervisar i och om Håå Kursgård, innan du anmäler dig.

Följ länken nedan - eller följ submenyn överst till vänster för detaljerad information om undervisningen på Håå Kursgård.

>>> Nästa: Välkommen till en retreat med autentisk yoga och meditation


At the River View By the lake Meditation Walking Yoni mudra Winter joy
Mobilnavigering

Du når huvudmenyn genom att trycka på ikonen ”3 linjer” högst upp till höger på skärmen.

Undermenyn till respektive titel på huvudmenyn blir synlig när du trycker på ikonen ”3 prickar och linjer” högst upp till vänster på skärmen.